dimarts, 28 de desembre del 2010

Marató de Festes

Dies plens de celebracions, l'aniversari de l'Aran, Cagar el Tió, Nadal, Sant Esteve, Cucaliu (parc infantil a Tremp), Sants Innocents,... i tot això sense haver d'anar al cole... si és que les festes de Nadal són un xollo!!! A l'Aran el tenim al·lucinant!
El dia 24 de desembre vam celebrar el seu aniversari, 2 anyets, amb sopar, pastís i regals! Ens ho vam passar tots molt bé i més veient la cara que feia quan obria cada regal, quan bufava les espelmes del pastís, quan cantàvem tots la cançó d’aniversari feliç... quin peque més guapo!!! i és que no puc evitar que em caigui la baba quan parlo d'ell, quan el miro i el veig tant feliç... quins sentiments més brutals que m’ha fet despertar aquest marrec! Aquella mateixa nit,amb els regals oberts i la panxa plena  decidim fer cagar la tronca tot aprofitant que teníem a tota la família reunida, "va Aran que la Tronca ja s’ha escalfat prou aquests dies al costat del foc, a veure si li fem cagar algun regalet", algun??? quina bestialitat, sort que vaig posar la condició que tenien que ser tonteries perquè potser n’hi havia 30 de cosetes... l'Aran ja no sabia on mirar, estava totalment flipat amb tant de regal, el troncot tapat amb la manta no deixava de cagar torrons, caramels i petites tonteries... no té fre això!? Doncs vam decidir posar-li... hi han moltes cosetes que ja  no les vam treure de l’amagatall, ja les portaran els reis mags ,perquè estàvem arribant al punt de indiferència davant de tant paper d’embolicar... quina bogeria!!! Pobret si és que ja té raó molta gent que néixer el dia 24 és una putada! m’ho hauré de plantejar de cara a un altre peque!

Però aquí no s’acaba tot, que va! aquesta setmana Cucaliu cada tarda, amb castells inflables, joguines que no tenim a casa, molts nens bons i altres no tant, i sobretot molts i molts virus per posar l’organisme a prova... si superem això aquesta setmana, incluint la despenjada del ninot dels Sants Innocents avui a les 7 de la tarda a una temperatura de 0 o amb una mica de sort 2 o 3 graus, podrem anar el divendres a la festa de Fi d'Any infantil... que per cert és molt xula! amb lacasitos enlloc de raïm! Recomanat totalment!!!
Així que si superem aquest final d'any que tenim súper súper enfeinat, ens podem plantejar un inici del 2011 amb la mateixa o més energia... ja que queda anar a veure el patge real, als reis mags, ah! i hem de baixar a Bcn a visitar la família, que aquest any al passar el Nadal a Tremp tenim pendent moltes abraçades per la capital, clar! i segur que cau algun que altre regalet...(inevitable!) la meva pregunta seria, com podem educar als nens envers aquest consumisme compulsiu i desmesurat?! no trobo resposta!
I aquesta és la súper marató de festes, sense esquí de muntanya, sense bici, sense córrer però amb un cansament evident, una acumulació d’activitats i exercicis nous que quan arriben les 10 de la nit a casa, estem destrossats!

El papa i la mama volem que les festes de Nadal no durin tant! ens hem canviat de bàndol... som uns traïdors!!!

dimarts, 21 de desembre del 2010

Venem la Camper Globecar Family Scout L

Una vegada que ja sabem que lo nostre és aquest món de l'autocaravaning, tenim ganes d'ampliar i provar una cosa més específica i amplia... una sra. autocaravana!
I per anar a més sempre has de deixar coses pel camí, en aquest cas la super Camper Globecar Familyscout L.
Nosaltres hem estat i estem molt contents amb aquest vehicle, tal com va de motor i tal com és l'aprofitament del camper, només dir que hi ha 4 places de viatge i 5 de nit. El perque de posar-la a la venta... apart de que com tots ja sabeu a casa nostra els cotxes no duren més de 3 anys... cul inquiet del Dani que li agrada anar canviant, pensem que volem una cosa més amplia, un vehicle més llarg i específic per anar al què es va... tenim demostrat que al tenir un altre cotxe la camper només l'agafem per marxar a dormir fora.
Així que feta la introducció passo a especificar el producte:


Camper de 4 plazas para viajar y 5 para dormir. Matriculacion en abril 2007.38.000kms a fecha de Diciembre 2010. Instalación Propano con 2 botellas, Caldera calefacción y agua caliente Thruma. Baño con ducha independiente, con posibilidad de ducha exterior. Cama Abatible sobre cabina, Mosquiteras y oscurecedores en las ventanas. Escalón eléctrico. Aire acondicionado en cabina. 110l. Aguas limpias y 110 sucias. Portabicicletas 2 bicis. Toldo Fiamma 45. Claraboyas con gran luminosidad. Vehículo: Renault Master Motor 2.5 dci 120Cv. Longitud 5,95mts.
35.800€
Fotos interiors:







Si esteu interessats també us podeu posar amb contacte amb Dani al 626 90 99 48 o danielterrisse@hotmail.com

dilluns, 13 de desembre del 2010

Finde Familyscout a Andorra

Aquest cap de setmana en familia han sigut uns dies per carregar piles, per valorar tot el que tenim, el que som i planejar tot el que tenim ganes de fer, però sobretot per disfrutar cada moment amb la millor companyia del món!

Divendres vam arribar a Andorra cap a les 7 de la tarda, directament vam anar al Viladomat de les escales mecàniques, sí sí, el del centre d'Andorra! es  veu que es diu Andorra2, doncs allà mateix a liar-la!!!
Mentres l'Aran ho canviava tot de lloc natres tampoc no vam ser menys i ens vam comprar ulleres, cascs i pales... aquest estiu a la platja fent castells de sorra serem els reis ;-)))
Quan ja tancaven i casi ens han de fer fora decidim buscar un lloc on sopar i dormir... doncs cap a Meritxell... aparcament super tranquil amb gronxadors i caminets... brutal!

Dissabte amb el sol i la temperatura que fa, toca esquiadeta. Aparquem la furgo al Tarter i pugem el primer tram amb funicular fins a Riba Escorxada (2100). En aquest punt tots 3 posem esquís i a provar...



Una vegada l'Aran decideix que ja n'hi ha prou de d'intentar mantindre's de peu amb aquests pals als peus, carreguem a la motxilla i a fer 400 metrets de pujada, tocant tots els pals que delimiten la pista i apretant a la mama... buuufff com pot ser que un tio amb 15 quilos a l'esquena m'arribi a fer cansar d'aquesta manera...???


Arribem a dalt, tot fent un cim, mengem, disfrutem de les vistes i baixadaaaaaaa!!!


Avui ha estat un dia molt divertit i cansat, ara només falten unes compres, encarrecs i tornar cap al nostre aparcament dormitori!

Diumenge, ens aixequem i fa una calor important, avui canviem d'activitat i toca anar a fer trineu... però sembla que això no triunfa gaire així que desem els trastos d'esquiar i anem a caminar cap al Toll Bullidor!!! 


Un camí bonic on l'Aran l'ha caminat tot i tot, ple de fulles i amb un final ple d'escales... 



Ooooohhh!!!!
Resseguim el camí que em fet a l'anada, aquesta vegada l'Aran a coll del papa o de la mama, amb canvis de ritme incorporats, però sobretot molts farts de riure!!! Aaaaiiii que ens agafa el papa!!!!!
Arribem a la furgo on ens espera un bon dinar que vam cuinar ahir a la nit... mmmmm!!!
Ara dormideta fins a Tremp... quin cap de setmana més xulo!

diumenge, 5 de desembre del 2010