diumenge, 23 de març del 2008

Córre i Btt

Tinc les cames fetes pols, així que avui em mereixo un descans que també em servirà per fer altres coses, ja que l'esport no ho és tot en aquesta vida!, encara que hi ha gent que així ho fa semblar... és malaltia tan curtiment!!!

Dijous 20, la colleta dels curtits de Tremp van sortir amb bici de carretera, però jo no en tinc i de moment tampoc me la penso comprar, si ho fes seria la 10a bici a casa... masses bicis!!! Doncs jo vaig buscar una activitat alternativa, sortir a córrer. Em vaig trobar força bé i vaig acabar fent més del que en principi havia pensat; tremp - pou del gel - tendrui - circuit motocros - tremp (1h). A la tarda em feien un mal les cames que no podia ni caminar... que vull, amb 1 mes sense córrer no hi ha miracles!

Divendres 21, sortida amb btt amb el Javi i el Dani. Tremp - Santa Engràcia - Serra de Gurp - Sant Adrià - Tremp. De quilòmetres, vora els 50 (ara no els recordo) i aprox. unes 5 hores amb 1.600m de desnivell positiu.
Ha sigut una ruta molt xula que no haviem fet mai en aquest sentit, m'ha agradat! A l'alçada de Sant Adrià hem baixat per un sender, el qual ens vem currar el passat estiu el Dani i jo ja que estava molt perdut, i després em empalmat amb el recorregut d'enduro que es va fer el cap de setmana passat per aquests paratges. Molt guai!!! La pena és que en aquest punt ja s'ha posat a ploure a saaaco i em optat per agafar la carretera de Trendrui i... cap a casa!

El Javi tenia especial interés per sortir al meu bloc amb una foto (cap problema!!!), així com m'ha explicat que hi ha gent que no fa comentaris però els cotillea tots i després ho critica, eh Conrad!, doncs t'invito a que participis i deixis un comentari, més que res perque jo pugui saber el que no t'agrada del bloc, tota crítica constructiva ajuda a millorar.

I ara deixo unes fotos per la Serra de Gurp:

2 comentaris:

  1. Aixo aixo. no tant de marujeo i poseu algun comentari, aixo si, signat amb el vostre nom. Aixo dels anònims fot mania.
    A toooope!!! dema més!!!

    ResponElimina
  2. Hola!!!
    No sabia res d'aquest blog.Molt bé saber-ho!
    He confós el nom del Javi amb el de son germà....jajaj!
    Espero que hagueu passat una bona MONA!
    Ens veiem!!!

    ResponElimina