dilluns, 31 de març del 2008

Despedint el Març

Una vegada acabada la Setmana Santa i tornant a tenir tranquilitat per les muntanyes del Pallars, hem reprès l'activitat tot tenint com objectiu la cursa Non-stop de Pedals de Foc. Un repte massa dur potser, i que a durant les últimes hores m'he plantejat varies vegades tot repetint-me "vols dir Anna que ets capaç de fer això...?" i es que a vegades penso que això d'anar amb gent tan curtida em fa flipar-me una mica... ja es veurà; el que és cert, és que l'altre dia quan omplia la butlleta d'inscripció a la cursa em vaig acollonir força! Qui em mana a mi fer aquestes salvatjades!!!!!!
Dilluns, dia de la Mona. A muntanya fa força mal temps, així que amb el Javi i el Dani decidim fer unes antenes abans de menjar-nos la Mona. Baixem pel sender de casa Cassasses i fem també el de comportes.
Dimecres, per continuar acumulant quilòmetres amb btt, el Dani i jo sortim a fer el tomb per les Collades de Baix. Ens surten 50Km i 1.600m de desnivell.
Divendres, canviem de zona. El Dani ha quedat amb el Mariano a Anya, prop d'Artesa, per fer una ruta amb btt. M'apunto! tot el que sigui fer una ruta nova m'agrada i em motiva! Finalment ens reunim 5 curtits i jo. Una ruta molt xula amb les característiques rampes matadores i el puja i baixa trencacames que no s'acaba mai!!! Surten uns 40km i 800 metres de desnivell.
Dissabte, Esquí de muntanya a Boí-Taüll. M'ha quedat la cara ben cremada... i sort que m'he posat crema! el Javi i jo fem 1000m/desn. (1 pujada) mentre que Xerpa en fa 2.
Diumenge, Btt freeride a Montsó. La pujada l'hem fet a un ritme progressiu, com més amunt més ràpid... morta he acabat! i la baixada una passadaaaa!!! Ademés avui amb l'ajuda del Dani he forçat alguns trams dificils i he acabat molt contenta!

Resum Setmana:
- Piscina: 2.000 metres.
- Btt: 120km
- Esquí de muntanya: 1.000m/desn.

Fotos:
Poble d'Aramunt vell.

Pobla. Abans de sortir cap a Montsó.

1 comentari:

  1. Ja no hi ha marxa enrera. Ja estem inscrits a la Pedals Non Stop. ja veurem com en sortirem d'aquesta... jajajaj. Quina setmaneta mes complerta no?? bestial... som els reis.

    ResponElimina