dijous, 20 de març del 2008

Estic viva!!!

Feia 1 mes i 2 dies que no donava senyals de vida, però és que he estat força liada i... lo primer és lo primer! Però estic bé i amb ganes d'explicar moltes i moltes coses!!!
Primer dir que l'etapa d'esquí de muntanya ja m'està començant a cansar,... i és que jo em canso ràpid, m'agrada variar i ara el que tinc ganes és que comenci el bon temps, posa'm el culotte curt i començar a pedalar com una botja! Perque deixo constància aquí que si en el seu moment estic amb possibilitats i no hi han contratemps d'última hora, aquest any faig la Pedals de foc non-stop, mireu si estic motivada!
Aquesta setmana he començat a agafar la bici, i és que per setmana santa m'han tancat la piscina i ho estic passant força malament..., i les sensacions són bones, però he de millorar i posa'm les piles si vull estar unes 18 hores pedalant (crec que és possible) i fent la volta al Parc Nacional.
Així que de moment primers contactes amb les bicis (ja que estic agafant tan la de free com la de rally) i disfrutant a tope!!!
Deixo unes gravacions d'avui a les antenes amb el Xerpa (Xerpa donde vas...!!!):


1 comentari:

  1. Hola Anneta!!!
    Ja començava a patir per tu.
    Pedals NonStop, uff això és un senyor repte, m'alegro que estiguis tan motivada. Per cert a veure si acabarè jo també pedalant amb tu aquell dia que s'esta calentan la neurona amb això dels Pedals.
    Salut

    ResponElimina