dilluns, 25 d’agost del 2008

Vall de Benasque i... sin rastro de Xixarron!

Doncs aquest cap de setmana, continuant el seguiment de curses del Dani a les Challenge Ribagorza, hem visitat la Vall de Benasque, lloc on desde l'hivern no veniem, així que se'ns ha fet estrany que el Xixi no ens fes de guia ensenyant-nos segons ell la millor vall del pirineu, on hi han les millors pistes i el millor monitor d'esquí.... Xixi, per quan un Gallinero nocturn amb esquís?
Doncs bé, aquest cap de setmana veniem a fer btt, bé, millor dit el Dani va decidir apuntar-se a una cursa de 15 Km ascendents de Benasque a l'hospital de Benasque... ( Com veus Dani al final faig més cròniques jo de tu que no pas tu de tu mateix,... temporalment clar!). A les 10.30h. es donava la sortida de Benasque i eren força els ciclistes que sortien pedalant, uns a saco i uns altres s'ho prenien amb més filosofia i tranquilitat, i no cal que digui dins de quin grup sortia el noi de Tremp que no té equip. Una vegada la sortida s'havia quedat sense ciclistes i com que el pica-pica i l'entrega de premis es feia a dalt l'arribada, jo agafo la furgo i em disposo darrera una cua de cotxes de més seguidors dels ciclistes a pujar cap a l'Hospital de Benasc. Una vegada a dalt, aparco al parquing i segueixo el senderet que evita la carretera i porta a la zona d'arribada, agafo un lloc privilegiat per fer una foto (foto que finalment no surt) i espero... 5min fins que arriba el 1er, 2on, 3er i 4art tots seguits i aquest últim essent el Dani. Així que 60€ de premi i 53min de cursa aprox. Després que arribessin tots els participants es fa l'entrega de premis i decidim baixar a dinar a Benasc acompanyats de la Mireia, la Maria (Felicitats!!! les 2 han fet pòdium) el Santi i el Xavi; Volta per Benasque per fer baixar el dinar, visita al Barrabés (on m'he comprat un llibre) i tornada cap a Tremp. Quin cansament!!! estic destrossada... a les 10 de la nit ja estic somiant!!!
Penjaré les fotos i videos que vaig fer per la zona quan pugui; ja que ara no tenim internet a casa.

Penjo videos i fotoooooos!!!!















1 comentari:

  1. OoOH!! Tu si que en saps d'escriure... Ja no cal que faci croniques!! Ja tinc ganes de veure aquetes fotos i videos jiji
    Quan facis les curses tu jo ja fare les croniques.
    Aquet Xixarron sen's quedara per los Madriles... Malaguanyat de noi!!

    ResponElimina