dimarts, 7 d’abril del 2009

Esquí + Córrer


Aquests dos últims caps de setmana he anat de curses. La veritat és que han anat prou bé, ara fot dies que arrossego una mica de mal d'esquena i no acabo de recuperar-me. El dia 29 de Març vam fer la quarta cursa de la Copa catalana d'esquí de muntanya, vaig anar de parella amb el Gerard Garreta. El dia no prometia massa, estava bastant tapat amb vent i nevant fluixet, i com de costum l'organització va canviar el recorregut.
La sortida era on sempre, una mica més amunt que el refugi de les Ares (Bonaigua) després ens endinsàvem per la vall de Gerber, passant per l'estany de Gerber i culminant la pujada al refugi Mataró, en total uns 750m/d . Després baixada fins al estany Gerber on s'havia de fer una bona remada per travessar el llac i degut a que hi havia uns 20cms de neu nova es va fer una mica pesat. Tot seguit continuàvem baixant fins trobar-nos mútiples repetjons que no et deixaven baixar fluidament. A la fi arribàvem a baix amb 1h 03 min. Ara ens tocava repetir el mateix recorregut una altra vegada. En total van ser uns 1450m/d que vam completar en 2h 10min.
Com a parella vam anar molt bé, jo estava una mica tou però amb els ànims del Gerard quasi no es va notar i vam poder entrar en la quarta posició.
Tambe he de dir que tant el Gerard com jo estrenàvem material més lleuger i ens va permetre anar més endavant.

Aquest diumenge dia 5 d'Abril vaig participar en la Mitja marató de Pont de Suert que organitzava el David Gensana. És la segona edició i el segon cop que hi participo. L'any passat vam anar " mano a mano" amb el Chichi. Aquest any he anat sol, però un cop allà he trobat un munt de coneguts per poder fer marujeo...
La cursa començava puntual a les 9 per les noies i a les 9,15 pels nois . Les sensacions i les condicions físiques com les de l'any passat...anar a la cursa " a pelo"... les cames de formigó, sobre tot als plans o em costava molt seguir el ritme dels capdavanters, així que al principi com es sortia plà els del davant van marxar un bon tram. Sort que a les pujades em trobava molt bé. De cor anava molt bé i les cames cara amunt tenien força. Així que a la faiada vaig posar-me 4 un moment amb els primers a vista pero un cop va començar la baixada, allò va ser com si m'haguessin fet "luz de gas"... va desaparèixer tothom del davant i va començar a aparèixer gent per darrera. Bueno, jo sense atabalar-me vaig anar baixant/planejant lo més ràpid que les cames em permetien. Em van adelantar un parell de corredors i al final vaig tindre alguna rampa però finalment vaig entrar 6è amb un temps de 2h19min per fer 23,5 kms amb 1400m/d. Va guanyar Don Agustin Roc amb un temps de 2h 03 min.
Content perquè he baixat casi 3 minuts del temps de l'any passat. A hores d'ara encara tinc agulletes... Una cursa de 10 kms sense haver anat a correr abans encara es pot fer bé, però una mitja de muntanya casca bastant... i així estic!

2 comentaris:

  1. 3 minuts menys i sense entrenar!!!Estas fet una bestia!!Cuidat l'esquena , i a veure quin dia ens vens a fotre canya en una cursa de les "planes"!!!!!

    ResponElimina
  2. Jo també vull estar tan petat com tu.... jo quan peto provoco terratremols i segur que no faig ni quart ni sisè....vaya TerriBble estas fet!!!!
    Enhorabona Curtit

    ResponElimina