dimarts, 26 de maig del 2009

Anem pedalant entre bolquers...

Avui a les 14.00 hores arribava a la Creu després de fer una ruta amb bici bastant llargueta... la transmontsec, sortint de Tremp i fent una última pujada a Montllobar... i puc dir que estic força content!; fins i tot m'he trobat algun "paparazzi"que m'ha fet un reportatge d'amagat... jejeje! vull els drets d'imatge!. I es que totes aquestes sortides que ara últimament estic fent formen part de la preparació Ironbike on ens hem apuntat juntament amb Jabvier i el Jordi; així que d'ara fins a finals de juliol el que toca és pedalar!!! Això si, sense deixar de banda les sortides amb l'Aran i l'Anna; què hi pot haver més bonic que això!? ni ironbikes, ni mezzalames ni res de res! tenir unes persones tant importants que estan amb tu i t'animen en tot el què fas... no es paga amb diners! Així que com m'animen ells també a apuntar-me a aquestes curtides doncs aquí estic fent una mica de tot!
Una o dos vegades a la setmana fem sortida tots tres, motxileta a l'esquena, i caminata per diferents paratges de la comarca; tombetes, sant corneli, serpent, faida... ja hi ha pocs racons que se li resisteixen al xic dels terriseixols! I jo anar curtint esquena!!!


Algun altre matí hem desconnectat d'Aran i hem fet sortida l'Anna i jo, que també toca i va bé! I es que ens ho passem de conya!!! l'Anna està super motivada per fer sortides i jo la trobava tant a faltar pel monte! Hem tret la pols a les bicis de freeride tot fent Montsor, Escós, antenes, Rúbies,...

(Aqui teniu a l'Anna Baixant per Montsor)
Així els dies de la setmana que queden passen a formar part de la preparació per finals de Juliol, sortida amb bici de carretera + sortida amb btt de muntanya, normalment 2 dies seguits i acumulant força quilometratge... i ja està! aquesta és la meva setmaneta habitual! alguna tarda a la piscina i alguna visita al pediatra! i treballar? doncs que la reducció de jornada és un xollo i visito Cervera pocs dies al mes... ara, quan em toca anar-hi sempre em va malament... no sé perque deu ser això?!! ;-)
A més de tot això, alguna cursa també he anat fent:
El dia 17 de maig vaig participar al circuit de curses de btt que fan a l'Aragó, a Secastilla, cursa que aquest any la feien com a circuit amb 6 tombs que haviem de fer els nois... una nova experiència ja que no ho havia provat mai això... ara, que els últims dos tombs ja els hagués regalat!!! buuufff!!! Sort que tenia uns animdors de luxe!!! tot i això vaig acabar força content i vaig poguer veure com n'estan de forts els contrincants... quins curtits!!! Després d'aquesta cursa vam anar a dinar amb la Mireieta i el Xavi que també van participar tot i venir de fer el dia abans una molt bona cara-amón.
El dia 23 de maig, dissabte passat, amb l'Anna vam decidir participar a l'Escanyabocs de la Seu, ella fent el triraid de dissabte al matí amb la Laia, i jo fent la pujada a Sant Quiri.
Amb l'Aran vam estar mirant com corria l'Anneta en les diferents disciplines del raid, això sí, quasi be ho van fer tot sota la pluja. Quines curtides!! Tot i així s'ho van passar força bé, Deu ni do la gent que hi havia. Un cop dinats vam anar a Noves de Segre que es on hi havia la Sortida del Vertical Quiri. També hi havia ambientillo, molts coneguts, tant del món de l'esqui de muntanya com de les curses de Btt com de córrer. Al final sempre som els mateixos... Ens esperaven uns 4'5km per fer una pujada de uns 850m/d. La veritat es que no sabia com em trobaria, no habia anat a córrer ni un sol dia, però les excursions amb l'Aran m'han enfortit les cames. Em vaig trobar molt be, vaig trigar uns 38min 30seg, els dos de devant meu estaven dins dels 38 minuts. Al final vaig fer 5è disputant el 4rt lloc a l'esprint. I així anem fent, mentre l'Aran va creixent!!

6 comentaris:

  1. Carai , no pareu!!!!l'Aran amb pocs mesos , ja ha estat a més llocs que jo del Pallars!!!

    ResponElimina
  2. Super video... jajajajajaaaaa!!!! Jo que em pensava que anava ràpid i semblo una tortugueta fent equilibris per no caure!!!
    Sergi! doncs a veure si et poses les piles i fas turisme per les muntanyes de la zona, hi ha llocs molt romàntics per portar a la Bea!!!

    ResponElimina
  3. Anna , tu una tortugueta baixant?Sort que no van fer un video de la meva habilitat amb la mountain!!!!

    ResponElimina
  4. Terriii!!!no pares ehh!!! A sobre reducció de jornada...que cab..!! Weno a vere si quedem algun dia per fer una tirada llarga d'aquestes que fas de preparació IronBike. Per cert...l'Aran deu de tenir un VO2max impressionant ja ¿no?jeje!!

    ResponElimina
  5. TerriBble ja veus que no es pot sortir a entrenar que sempre hi ha algú vigilant jajaja Tio et ficaras molt fort a aquest ritme de no parar.
    El video de l'Anneta és mooolt guapo, Anneta sembles una freerider.
    A veure si quedem per fer bici de carretera perquè sapiguent per on te fots amb la mtb millor faig unes quantes coses i desprès ja vinc a matar-me per alguna trialera de les teves.

    Salut CURTIT!!!

    ResponElimina
  6. Eooooo!!! Anna em mataras!!! Tinc q mirar els horaris i preus encara!!! jejejeje....

    Lo millor de tot no es ni la ruta ni els km ni res... es q feu una family perfecta seus veu als 3 super feliços!!!! I això es lo més importaaant!!!!

    Un besitoooo per l'Araaaan!!!

    Estem en contacte!!!

    ResponElimina