divendres, 3 de juliol del 2009

Compte enrere...




Ja estic acabant el meu rodatge de l'Ironbike. Des que vaig acabar la temporada amb esquís que m'he dedicat més que res a rodar amb bici aquest objectiu que ens vam marcar un dia de l'any passat amb Fonti... una curtida de les bones! Le veritat és que serà una gran experiència per posar el cos a prova, en tinc moltes ganes...
Aquesta temporada els esquís i les pells les vam poguer allargar fins a finals d'abril, recordant que al novembre ja vem començar a gaudir d'aquest esport, ha sigut mig any d'esquí de muntanya... brutaaal, i això que em pensava que amb l'arribada de l'Aran podriem fer poca cosa, però amb l'Anna ens ho combinem genial!!!
Així que després de la suspensió de la Mezzalama tocava canviar el xip i començar a pedalar a veure com responien les cames.
Les primeres setmanes rutes per la conca de Tremp amb 50 - 60 km i uns 1500 - 2000 de desnivell acumulat, unes 3 sortides a la setmana... la cosa sembla que va bé! Planegem un cap de setmana a França amb el Javi, Jordi, Laia, Anna i Aran amb l'objectiu de fer ports de muntanya amb carretera. Cauen l'Aspin, Val Louron, Pla d'Adet i altres colls de la zona... les sensacions són boníssimes i em motiven a seguir pedalant amb força les setmanes següents alternant carretera i btt. El 17 de maig m'apunto a la cursa de Btt de Besians... És una cursa nova per mi perque és un circuit a 6 voltes, i em pensava que seria molt monòton, però la veritat és que va estar guay!


Poc a poc les rutes d'entre setmana vaig aner fent-les mes llargues i amb mes desnivell, segurament vaig fer gran part dels camins del terme.
La majoria dels dies he anat sol, però alguns dies he pedalat amb l'Anneta, el Mariano, la Mireia, el Fonti, el Jordi de Torres.
Els caps de setmana feia mes intensitat (tipo treure la fèl) amb alguna cursa o pedalada, com per exemple Open d'espanya Btt a Vall de Ges, o per la Nargona.
Com he anat a caminar molt carregant a l'Aran a les espatlles, les cames s'han posat a tò per fer curses tipus km vertical. Així que vaig anar al Vertical Quiri i desprès a Andorra a fer el Km vertical de Canillo de les Goretex series.
I la setmana pasada vam decidir a última hora d'anar a fer la Pedals de foc Non-stop. Com va ser un rampell, no ens vam preocupar de la inscripció i juntament amb el Fonti, el Jordi i Sopi, vam anar a fer el recorregut.
La idea era fer-ho tots junts pero a partir del km 20 ja anavem cadascú al nostre aire.
La veritat és que va anar prou bé, vam fer el recorregut amb unes 12h 20min... això sí, tots vam passar gana. Jo vaig fer els 220kms i 6000 de dsv amb 3 barretes i 3 gels... al final només pensava en menjar.
Aquesta setmana he fet una de les últimes sortidetes llargues, ha estat per la Vall Fosca, per fugir de la calor i pedalar en alçada que sempre va bé... Van sortir uns 3000 de desv i 70kms, amb algun tramet a peu (30min)
A partir d'ara les sortides seran més curtetes i amb una mica més de ritmillo.
Els que en saben d'entrenaments es posaran les mans al cap, però la veritat és que sempre vaig per sensacions, i fent el que em ve de gust... Les series, les dietes, els pulsometres i demés, la veritat es que no en faig massa cas, i així em va... jejej

5 comentaris:

  1. Que vagui molt bé!!!!!Gaudiu al màxim d'aquesta nova experiencia que us espera.Segur que us anirà molt bé!!!

    ResponElimina
  2. Del tema de datos, pulsometres, frequencies... no et calen, els resultats demostren que fas bé les coses!
    Qeu tingueu molta sort i disfruteu de l'Ironbike!

    ResponElimina
  3. Quan un ja porta temps curtint-se com es el teu cas, no calen ni series ni pulsometres ni res...les sensacions manen!! Nomes vaig anar un dia a entrenar amb tu pero dono fe de que estas valent...i ara segur que encara ho estaras molt més!!!Au animos i a vere si quedem per fer alguna pedalada en quan tornis!!!

    ResponElimina
  4. Eii, que vaya todo muy bien por tierras Italianas. No dejeis de probar los helados ñan ñan ñan, que buenos estan.

    Despues que has dicho lo del reglamiento, he buscado y por lo que lei (tampoco he traducido al pie de la letra), si avisas que vas a dormir en una camper con antelacion a la organizacion no tiene que haber problema. Pero bueno, tu cuando llegues alli le dices al Dani y seguro que te quita de dudas.

    Un fuerte abrazo pareja.

    ResponElimina
  5. Merci a tots per el vostre suport. Sortir amb vosaltres fa que l'entrenament sigui diversió!!
    Ja us explicaré!!

    ResponElimina