dilluns, 26 de setembre del 2011

Santa Tecla i triatló!

Li vam dir a l'Aran ja fa dies; després de l'adaptació forçada a  P3, tocava premi, i que millor que anar amb la furgo, qualsevol excusa i qualsevol lloc per poder sortir de la rutina de Tremp.
Divendres vaig estar mig matí enganxada a l'ordinador buscant destí... uuufff!!! no trobava res a la nostra mida! alguna cosa infantil combinada amb alguna cosa esportiva, no costa tant, no? Doncs primer res! però consultant una pàgina que sempre em fa encendre alguna llumeta, Sortirambnens, vaig trobar la solució!
Santa Tecla que venim!!!!
Dissabte al matí amb un aiguat a Tremp que feia tanta por com falta, carreguem els trastos i cap a Tarragona, a les festes de Santa Tecla!
Ha sigut un finde genial! amb molt solet, molta bici, molt turisme, molta platja i molts espectacles infantils, ah! i un pòdium com a primer classificat del Danielet a la Triatló popular ciutat de Tarragona, Així que sense allargar-me més, deixo unes fotos per fer una mica d'enveja... ;-)








2 comentaris:

  1. Es brutal la foto de l'Aran i el Dani caminant per la platja,fa molta gracia....jejej.
    Enhorabona per la germaneta,tot i que tot és igual!!

    ResponElimina
  2. Ens ho vam passar molt bé, tal com es veu a les fotos!
    I sí, tan se val nen o nena, l'important és que tot vagi venint bé! Per cert, vatres pa cuando??!!! Ja deu estar a punt de sortir!? Quina il·lusió!!!!
    Una abraçada per tota la family!!!!

    ResponElimina