dilluns, 6 de febrer del 2012

Tastet Siberià


Llar de foc, nevera plena i mitjons de llana i a gaudir de l'onada de fred... no hi ha res com estar-se a casa ben calentet, sense cap obligació de sortir i disfrutar-ho tant!


Però el fred pallarés no té res a envejar al fred Siberià, i com a adaptats al clima i curtits de mena hem sortit a fer un tastet d'aquesta Sibèria que ens ha visitat! Hem conegut un camí que els Tremprunners estan netejant i que semblava que antigament conduïa a Aramunt; una tarda en familia sota el solet de migdia per la zona de les antenes! 


I ara...  esperem  que afluixi aquest airot emprenyador, que arribi la neu a la Vall Fosca i que aquesta nit  poguem gaudir d'una bona celebració de 34 aniversari del papa de la familia. 

5 comentaris:

  1. Així podria fer-vos esquimals i viure a Siberia sempre....com disfruteu!!!
    Salut per tots i Felicitats al xaval que surt a l'última foto babejant amb una nina petita als braços.

    ResponElimina
  2. Amb el fred pallarés en tenim de sobres... sempre que no sigui la boira de la conca, això sí que és dur!!!
    Has vist Santi quina nineta!!! es guapíssima!! ;-)
    A veure si pugeu i us la presento!
    Una abraçada!!!!

    ResponElimina
  3. Ei parella! La setmana passada vam estar resseguint aquest camí que comenteu; l'heu seguit fins a Aramunt? És gaire ciclable?

    ResponElimina
  4. dani felicitats per atrasat,quin bon regalet portes a la motxila!!
    salut a tots!!

    ResponElimina
  5. Merci!! Per les felicitacions... Muricec el cami suposo que deu tindre continuitat, però la pista el va tallant. S'haurà d'investigar... de moment estem netejant el tram que hem descobert!

    ResponElimina