dimecres, 21 de març del 2012

Arriba el Dani, la primavera i la pluja... quina alegria!!!

Diumenge hi va haver un canvi de temps que va fastiguejar una mica la calçotada dels peixets de P3, tot i que, malgrat el temps la vam gaudir moltíssim, tant els nens com els grans!


El mateix dia a la nit va arribar el Dani després d'una setmana fora de casa; més concretament de la 27a Pierra Menta... esperem crònica! a casa l'esperavem amb els nens i una bici nova... uuuaaaauuuu!!! i com que ja l'ha provat, aviat ens explicarà els avantatges d'una 29er!


I per fi dimecres a caigut la tan esperada aigua del cel... i es que la Noa encara no havia vist ploure! 

Avui primer dia de primavera ens hem quedat tots a caseta, gaudint de la pluja per la finestra, que diuen que a muntanya  és neu... que bé! més val tard que mai!!!

Per celebrar tanta alegria, i com a cada estació fem, canvio l'aparença del bloc i continuem desitjant molta aigua, que fa falta!


4 comentaris:

  1. Ostres Anna...quina camara de fotos gasteu ara?????fa unes fotos amb gran angular brutals!!! la foto que heu ficat de portada amb el Dani trasteant la 29er és molt bona!!! records i una abraçada superfamily!!!

    ResponElimina
  2. Ualaaa!! quin tros de bike!!m'en alegro molt, espero que ben aviat poguem coincidir!! a cuidar-seeeee

    ResponElimina
  3. Ei Mariano! a veure si mos veiem algun dia, jo ara començo a sortir amb la bici, a veure si de cara a l'estiu ja puc fer sortidetes més xules! La camara... GoPro a tooope! ;-)
    La bici xula eeeeehhhh!

    ResponElimina
  4. ei! no havia vist el post, encara! que xuli la foto dels peixets!! Bentornat, Dani, benvinguda pluja!

    ResponElimina