dijous, 3 de gener del 2008

Nou Bloc

Any nou, il·lusions noves, idees noves, motivacions noves i Nou Bloc. Aquest espai que avui obro, el faig amb una il·lusió especial de que tot surti bé i així poguer explicar per tota aquella persona que tingui ganes de llegir i ganes de compartir les meves vivències i aportar comentaris sobre tot allò que jo escric, o no.
Bon any 2008 per tothom, especialment per tots aquells que més estimo.

3 comentaris:

  1. Feliç Blog nou.....i sobretot feliç any nou!!!!
    Aqui estarem llegint atentament lo bé que t'ho passaras aquest 2008, i es que si t'ho proposes segur que tot t'anira bé. A veure si ens veiem aviat i puc veure'm al teu blog.
    Per cert comences forta ficant videos i tot...ara que serà lo próxim?
    Salut Seixetes

    ResponElimina
  2. FELIÇ 2008 ANNA!!!!!

    Segurament que aviat tindràs pagines i pagines explicant curtides i rutes i ensenyant-nos fotos de llocs increibles. Que la salut i la força t'acompanyin aquest nou any i aixi pugis gaudir de tots aquests secrets que ens amaga la natura.
    Records desde La Noguera!!!

    ResponElimina
  3. Feliç any nou i felicitats per aquest blog!! Gràcies per compartir les teves vivències, d'aquesta manera també en podrem disfrutar una mica!!
    Espero que segueixis sent tan valenta com senzilla i puguis gaudir de la natura i dels teus amics durant aquest 2008 i sempre!!
    Salutacions des del Vallès, on tres turons fan una serra i 4pins un bosc espès (buuff..cada dia menys espès per desgràcia..)
    Algun dia vinc a trobar-vos al Pallars!

    ResponElimina