diumenge, 10 de febrer del 2008

Copa del món d'esquí de muntanya a Andorra

Avui he anat d'espectadora a veure com els millors curtits del planeta sobre esquís de muntanya es disputaven les primeres posicions i feien una exhibició de pujades i baixades extremes amb esquís, amb grampons o a peu; m'he quedat impresionada amb les italianes, els noruegs, els francesos, les suïsses... i com no, amb els nostres catalans que són de lo milloret que hi ha al planeta pujant muntanyes amb esquís.

Al video següent es poden veure els noruegs disputant-se la posició amb els catalans JosepMª Vendrell i Dani Leon... com baixen els botjooosss!!!


I 12 minuts més tard ja apareix l'equip "revelació", que encara que avui no tenien el dia, són una parella genial... i així els animo!!!!! Dani Terrisse i Jordi Serra.

Els animals tot i fer la pujada amb "globo" han quedat en la posició 24.

Per llegir una crònica en 1a persona de com s'ha viscut aquesta cursa:
http://www.danielterrisse.spaces.live.com/

4 comentaris:

  1. Hola,

    Que bé t'ho devies passar veient patint a aquesta penya de la Copa del Món. Per cert sembles una reportera dicharachera amb videos i tot, m'agrada molt.
    He vist el video d'aquest parell de cracks de Tremp i lo primer que vull destacar és que jo els veig una mica perjudicats però de globo no veig cap. Lo segon que m'ha sobtat és que el Terrible casi no parla....que li passava jajaja. I lo tercer que em trec el barret amb la velocitat tant de pujada com de baixada....els 24 del món, molta qualitat sobre els esquis i molt cachondeo sense ells.

    Salut

    ResponElimina
  2. Eoooo. M'han agradat molt aquests videos. Per veure lo petat que anava. Ja tens rao Santi, no tenia alè per dir cap rukeria. Imagina com anava jajaja.
    Merci pels ànims!!!! Sou els Millors!!!!

    ResponElimina
  3. Què xulo!! Poden estar contents, tenen uns grans animadors!!

    ResponElimina
  4. Hola Ana!!he anat a parar aquí de casualitat,quina sorpresa,aniré xafardejan el teu blog a veure que us expliqueu la gent de Tremp.
    Salutacions.

    ResponElimina