dimecres, 12 de novembre del 2008

Nova adquisició... nova diversió!

Amb el nou cotxet que ens hem comprat, i ara no penseu que parlo del cotxet de l'Aran que també n'hem comprat un però ja us l'ensenyaré quan toqui, hem trobat una diversió i un passatemps fabulós! Massa hem tardat a comprar-nos un 4x4!
Just ahir vam dedicar tot el matí a fer una excursioneta rollo 4x4 + tramet a peu per estirar les cames (cada vegada em canso més i la caminadeta ha de ser més curta) per la zona del Baix Pallars (voltants de Gerri de la Sal), va ser molt divertit, i com a prova us deixaré el reportatge fotogràfic.
Així que ara oblideus de veure'm amb el C3, que està a Soria, i acostumeu-vos al meu nou Suzuki Jimny.
Ah! també comunicar que ja tenim portabicis i aviat també un portaesquís per aquesta "machine", així que aviat podrem anar una miqueta, només una miqueta més amples!

Com veieu, la suma d'elements Jimny + Terrible dóna diversió assegurada!!!

5 comentaris:

  1. Joder , quin fred m'ha agafat nomès veure el terri dintre de l'aigua!!!!!.Molt bona adquisició, gaudiu-lo molt!!!!

    ResponElimina
  2. Uiii quin perill!!!
    Ja veig que ara us tornareu uns kamakus amb lo 4x4 tot el dia amunt i avall espantant biker i corredors jajaja
    La foto del TerriBBle.....sense paraules genial jajaja que feia comprovar la temperatura del aigua per no malmetre la pintura del Jimny?
    Cuida't ;-)

    ResponElimina
  3. L'aigua estava gelada... però ell tan si com no volia fer passar-hi el cotxe! I es que al primer intent el cotxe sen's va empanxar!
    Santi, espero no arribar mai com aquesta gent que només fan que anar amunt i avall amb el jeep i foten un cul com un cabàs! però es que ara a un mes vist del dia Aran és una manera de sortir de caseta i marxar de la boira de Tremp.
    Vatres rai curtits!!!

    ResponElimina
  4. Hola Anneta,

    Lo que et deia que ara anirieu amb el 4x4 empegat al cul tot el dia era broma....feina rai d'aquí a unes setmanes a seguir-te.

    Cuida't ;-)

    ResponElimina
  5. Ostia.

    Tu Dani no escarmentes encara recordo quan es va inundar la sitrilla al riu, a la gravera del Mitjana i la va treure el Macgiver amb la escabadora , vaya rebot que portaves.
    Àra em vaig fotre un fart de riure que encara men ric àra , quan he vist la foto...

    ResponElimina