dimarts, 25 de novembre del 2008

Raquetejant per Llessuí

A les 10 del matí, tipo "dominguers", hem agafat el Jimny i carretera i manta direcció al Pallars Sobirà, objectiu: raquetejar/foquejar per les antigues i ara abandonades pistes de Llessuí.
Sort que amb el suzuki hem pogut arribar força amunt, quasi a la cafeteria, perque sinó no val la pena anar-hi! La neu està molt ventada i no hi ha gruix fins a 2100m aprox.

Una vegada en aquest punt ens hem equipat respectivament amb el material super-mega-tècnic que portavem avui (ho dic pels meus pantalons de xandall adidas, que com he comprovat avui no estan fets per passar un dia amb borrufa de neu a 2500m.) i hem començat la ruta... objectiu: caminar una mica i intentar fer una mica de bronzo si els nuvols m'ho permitien.La caminata genial, i es que com m'he trobat prou bé he fet més desnivell del previst... uns 300m. Una passada, jajaja!!! En aquest punt ens hem trobat amb el Dani que baixava de fer el tuc de la Cometa, tot gelat per cert, i hem baixat tot xino-xano per sota els postes dels remontadors fins on teniem el cotxe... un plaer! no pensava que a aquestes alçades el meu cos estaria per fer aquestes coses,... ja vec que l'Aran serà un curtit de mena!
Com hem acabat prou aviat, i el cos ens demanava menjar urgent, hem baixat fins a la Pobla de Segur a fer un menú al bar Pirineu (9,90€)... fideus a la casssola ben calentets i peixet a la planxa... molt bó! Encara que sempre passa igual, amb els menús menges més del que no pas ho faries a casa... i això en el meu cas i amb la panxa que arrossego vol dir que no em puc ni moure... panxa comprimida... quin malestar! Necessito caminar una mica, fer baixar el dinar...
Doncs el Dani té la solució: agafem pista forestal amb el Jimny i "canya al mono"! Ja dic jo que pariré abans d'hora amb aquest conductor intrépido!
Hem agafat la pista que surt del pont dels palillos cap a l'Ermita de Sant Pere Màrtir i una vegada per dalt, sense arribar a l'ermita, hem baixat a observar el paisatge i estirar les cames... Mmmm! quina olor a bolet a comentat el Dani, al moment ja no el veia, el tio estava "acotxat" buscant fongs com un boig... i es que ha trobat una llanega! però només una... hem estat buscant durant una bona estona, per cert, amb un gel que fa avui al pallars que "deu-ni-dó", però no hem trobat res més interessant. Així tornada cap a caseta a descansar i a gaudir de la llar de foc, que avui prou ens ho mereixem!!!

2 comentaris:

  1. Com cundeixen aquestos dies, eh!!?? Qui t'ho havia de dir que als 8 mesos i pico d'embaràs estaries fent raquetes per Llessui. Lo que vol dir que a la setmana despres de parir ja estaras fent curtides amb els ulls enfonsats. Jjajaja
    Ets la millor!!

    ResponElimina
  2. això si que és curtiment...apunt de parir i fent raquetes.Jo de gran vui ser com tu!!

    ResponElimina