dilluns, 24 de novembre del 2008

Un cop de mà a casa!

Aquests darrers dies hem anat de compres, ultimant els preparatius de l'habitació de l'Aran. Montant mobles de l'Ikea amb l'Anna i polint detalls del que ens podrà fer falta per quan arribi el petit.
Com el meu pare ultimament ha vist que estava bastant per casa i que ell esta una mica costipat, m'ha demanat a vere si el podia ajudar a sembrar un parell de camps que li quedaven abans de que ploguès. Així que avui despres de desenganxar el cultivador del tractor, hem enganxat la sembradora i l'hem emplenat d'uns 480kgs de llavor, el que equival a uns 12 sacs de 40 kgs. I llavors cap al camp!!
Primer m'ho ha hagut d'explicar perquè jo ho he vist fer moltes vegades pero ja no m'en enrecordava masa. Un cop aclarits els dubtes... a la feina! La veritat és que ho he acabat amb una horeta mentre ell com no pot estar parat anava treient rocs del camp. Un feina que sempre li he vist fer i que és un bon entreno per les lumbars.
Un cop hem acabat cap a la casa a tancar el tractor i cap a Tremp a dinar.
La veritat és que m'ho he pasat molt bé...

Això si per la tarde he anat a correr una estoneta per esbravar-me mentre a cotes altes estava nevant... preparant el terreny per demà!!

1 comentari:

  1. Danieleeet!!! Ja ho tenim això de l'habitació... i fins i tot la bossa de l'hospi! ara a esperar que tingui ganes de sortir!
    Ja vec que ton pare prepara bé el terreny per tenir un bon substitut,... i ja fa bé perque ja et toca, eh!!!
    Ep!!!! i recorda que demà anem a xafar neu!

    ResponElimina