diumenge, 13 de setembre del 2009

...actualitzant

Després de la cursa d'Italia i ja sense cap maldecap de preparar una cursa, hem anat fent les activitats que més ens han vingut de gust.
Els primers dies NO tenia massa ganes d'anar amb bici, l'ironbike habia sigut tant intesa que no em quedaven masses ganes de pedalar;fins i tot un dia vaig sortir amb l'Anna i a poc de començar li vaig dir que tornava a casa... això però, només em va durar una setmaneta...jijiji

Sortides amb la bici de jugar,tot recorrent nombrosos corriols i tarteres dels pallars.


Caminates amb l'Aran, tot destacant el Pic de Vallibierna i el Culebres, son els primers tres mils de l'Aran amb 7 mesos. Impressionant veure com ell estava tant content per aquelles alçades; i a nosaltres, com no, sen's queia la baba...


La setmana següent després de varies excursions i pedalades d'entre setmana, vam anar a fer el recorregut de Pedals d'occitania. Vam iniciar la ruta des de Bossost, i com anavem amb l'Aran, l'Anna i jo ens partiem la etapa. El Jabvier va fer tot el recorregut. Vam tindre uns dies molt bons i el recorregut és molt guapo.


També hem fet algun St Corneli amb l'Aran mentre l'Anna treballava. El tio ja hi ha pujat tres cops. Es deu pensar que només hi ha aquest cim a la voltants de Tremp...

El dissabte a la nit vam fer el sopar de despedida del Jordi Colom, que ha demanat excedència a la feina per anar-se'n per les amèriques un parell d'anys. No està mal!!

La setmana passada vam tornar a agafar el camper i vam anar a pasar uns dies de mar-muntanya.
Els primer dies vam estar per la costa del Maresme i després vam fer una part del cami de Ronda amb l'Aran, De Llançà a Cadaqués. Son uns 19 kms amb uns 500m/d per la vora de la costa... molt bonica la costa però molt aspre l'interior del cap de Creus.
Al dia següent vam pujar cap a vora de Prades (pirineu frances) i vam anar a fer el barranc del Llech, molt aqüatic, concorregut i divertit. Al dia següent vam fer una bona caminata amb l'Aran del refugi Malet fins al refugi de Cortalets, per un sender que puja uns 1200m/d i que et porta als peus del Canigó.
Aqueta setmana hem rodat amb l'Anna pel congost de Monrebei. El sender està molt net i es disfruta molt amb la bici. Alsamora-Coll d'Ares-Castell de St Llorenç-ref. Mas Carlets-Congost-Alsamora. 1300m/d 3h 30 i uns 40 kms.
Ahir vam anar a fer l'Aranbike amb el Jabvier. El recorregut va ser maco, el marcatge de la cursa una mica justet, aixi com els avituallaments i les dutxes. Però veient els problemes mecànics de la resta de companys la cursa em va anar prou bé.
I així anem fent l'Aran, l'Anneta i jo

7 comentaris:

  1. Ja te pillat lo blog,macabe de dir doctor que as fet primer a la vall.nivellasso pallares.enorabona.
    Del coll de ares a mas carlets i a un castell ke es diu sant gervas?no al conec,u haure danar a coneixer.
    salut terri!

    ResponElimina
  2. Ei Carlos... em vaig equivocar, és el castell de St. Llorenç. Cuida't

    ResponElimina
  3. Ets una màquina!!! a veure si vens més sovint amb nos. tot i q tu t'aborriràs nosaltres intentarem aprendre algo de tu... Cuideu-vos família!

    ResponElimina
  4. Ja esta be de màquines... aqui no va ningú coix!! Un plaer sortir a pedalar una estoneta amb vosaltres, a vere si per la propera puc vindre més estona!!

    ResponElimina
  5. Dani soc el Saül he trobat una cursa per tu i el teu col·lega
    Bicicims de Manlleu per preparar l'Artec http://www.bicicims.com/bicicims/Inici.html

    ResponElimina
  6. Eiiii Danieleeeeeeet, q aneu a Núria per casualitat¿?¿?¿?¿?
    Per cert, merci pels anims, q sapiguis q són benvingutsssss!!! I q ara si q COMENÇO A ENTRENAR, eh!!!!!!Jajajaja, ja prou de fer el pamplines!!! Q al món ja n'hi ha prous!!!

    Petoneeets, i dieu algo si aneu per aquelles terres, q anirem animar amb la Maria als curtiiiits i curtideeees!!

    ResponElimina
  7. Daniel:

    Ja he vist que vas fer el Ironbike.
    Enhorabona.

    M´agradaria fer-ho algun dia. es una de las proves que tyic al congelador.

    Go Up

    Luis

    ResponElimina