dijous, 29 d’octubre del 2009

Ermitanyos + Girona = intensiu BTT

Dissabte 24 d'octubre, l'Aran fa 10 mesos; i decidim fer la prova de foc...

passar una nit separat de la mama! L'excusa, pedalada d'Ermitanyos a Balaguer; així, com que marxem dissabte truco a la Mireieta per fer un soparet amb una bona colla de curtits.
La furgo és el nostre hotelet a la vora del riu, al costat d'on es donarà la sortida al matí següent de la pedalada d'Ermitanyos.

ERMITANYOS

Sortim vora les 9 del matí acompanyada del Danielet, J.Martin-Prim i dels Garret's. Jo ja vec que em cansaré força ja que la companyia és d'alt nivell... no sé si podré aguantar les 3 ermites a aquest ritme, els meus "entrenos" no donen per tant!!!!
Pim-pam pim-pam i arribem a la 1a ermita, Cérvoles. Ens espera un bon pa amb tomata i pernilet... mmmmmm... que bò!!!
Ara és el moment, decideixo trucar a ma mare per veure com a passat la nit amb el dimoniet de casa, diu que bé, només s'ha despertat 2 vegades... ja vec que a mi em fot el pèl aquest nen!!!! Buuufff però els meus pits el troben a faltar... una molèstia important amb la qual no havia contat... tinc els pits tan durs i inflats que no me'ls noto ni meus!
Continuem la pedalada... sender brutal de 4km! pista per descansar, un altre sender ciclable de pujada... pista, sender guapíssim....
2a ermita, Montalegre... plego! no puc més! la pujada m'ha desfét! estic trinxada!!! Baixada... uauuuuuu! els senders et fan oblidar el cansament! a l'encreuament de Sant Llorenç em trobo al Santi fent de cap d'urbanos, el tio es fa respectar! Així que em quedo a xerrar amb ell i l'Anna i decidexo tornar xino xano cap a Balaguer, per avui ja en tinc prou! En canvi, els curtits que m'acompanyaven no dubten a tirar cap a Camarasa... ens veiem al cotxe!!!!

Finalment dinar sobre la gespa un bon plat de fideuà i cap a casa a donar el pit al nenet.

GIRONA

Diumenge mateix decidim marxar el dia següent a Girona... miro l'agenda i em va perfecte.
Arribem a Girona cap a les 8 de la tarda, negra nit a aquesta època de l'any, parem al Decathlon a fer unes compres molt i molt xules... a partir d'ara l'Aran anirà a la piscina i ja té tot l'equipament!!!
Com que no es pot fer gaire cosa més, busquem un lloc ben planet i ben bonic per passar una nit sota els estels... dins la furgo, claro!
Dimarts l'Aran ens aixeca a les 8 del matí... s'ha acabat dormir! Mirem per la finetra i només veiem que boira i més boira... Ooooooh!!!! però mentres esmorzem i ens canviem surt el solet... fantàstic!
Ens dirigim amb les bicis cap al punt d'informació, agafem tota la paperassa necessària per passar un dia de lujo per Girona: al matí via verda i a la tarda visita a la city... Perfecte!


Un dia genial per la ciutat de Girona... ho hem visitat tot amb bici, ens han acabat sortint 60km.

5 comentaris:

  1. Senyoreta Seix, aquí l'urbano de la cruïlla de Sant Llorenç jajajaja que kabrona!!!
    Molt content de que us agrades el dia de Balaguer.
    Lo de Girona fa una pinta molt bona. Que bé que t'ho montes.

    Salut i felicitats per els 10 mesets de l'Aran

    ResponElimina
  2. Girona mola!! La familia TerriSeix mola més!!!!
    Ei Santiaguin et vai vere molt ben acompanyat l'altre dia... es respirava algo mes que amistat... jijij

    ResponElimina
  3. Danielet Saps que dona gust veure una family tan feliç. Disfruteu.
    Ja ho se que estava molt ben acompanyat!! és lo que té aquesta marxa, gent mooooolt guapa amb la que estaries pedalant fins a la fi del món.

    Salut marujo TerriBBle ;-)

    ResponElimina
  4. Hola familia!
    M'encanta la foto del Aran dormint sobre les fulles...quina monada de nen!!!
    Cuideu-vos molt!fins aviat!!

    ResponElimina
  5. Que és això de fer marujeos al meu bloc!!????
    però nois, jo no entenc una cosa... amb lo ràpid que va passar el Dani per on era el Santi i va percebre totes aquestes coses... és que tinc una parella que és un bruixoooot!!! Ademés ara s'està deixant grenyeta i encara ho sembla més!Jijijiji!!!!
    Un besito Danielet, que estàs guapíssim!

    ResponElimina