dijous, 7 de gener del 2010

BON ANY A TOTS!!!

Sabeu, demà tindria que començar la guarderia però no puc perque me posat malaltó i ja fa 5 dies que no surto de casa, bé sí que he sortit però només per anar al metge i això no m'agrada!
Però ja estic millor. Mama de tant en tant em posa una cosa a la boca per fem emprenyar, ella diu que és per curam i respirar millor... i a mi me sembla tot lo contrari, però claro a mama se li ha de fer cas!
El Nadal per això ha estat molt divertit! Primer va ser el meu cumple, després vam fer cagar la tronca i mooolts regalos eren per mi!, dinars amb tot de familia que no sabia ni que tenia, Cucaliu!!!! M'ho vai passar tant bé... tot de joguines i nens... no volia marxar cap dia!,papa em va portar a la Festa de Fi d'any que va ser molt i molt xula, fins i tot ens vam menjar lacasitos per celebrar el nou any, per cert BON ANY A TOTS!!!.


El nou any de moment m'ha portat una bronquitis... i molts regalos dels reixos, els coneixeu? Jo no els vai poguer anar a conèixer però els vai vere passar per davant de casa i quan jo dormia em van venir a deixar regalos ... ole ole!!!
Demà torno a anar al metge... quin rollo! potser la setmana que ve ja puc sortir al carrer; aquesta nit creuaré els dits perque aviat pugui sortir a jugar, mentrestant només puc jugar per casa i sort que aquest Nadal i Reis m'han portat molts regalos!!!!


Una abraçada per tots!

2 comentaris:

  1. Aviat et posaras bo i anirem a fer excursionetes, eh??
    Quin estilazo que tens muntant a cavall... jijijiji!

    ResponElimina
  2. Eis Aran anims amb la blonquitis,yo ya nai tingut unes quantes,tu fes cas als papis i als metges i solucionat aviadet.
    Per cert Madlid compalat amb el Alps ta ki mateix,quin cavall mes guai,jajaja!!!
    biel.

    ResponElimina