dimarts, 8 de juny del 2010

Tu a la platja i jo a la muntanya

Què estrany es fa estar sense tu, la casa es fa més gran i l'espai queda ple de silencis... Aran et trobem a faltar!
Tu deus ser amb la iaia i el padrí, dinant, dormint, jugant i passant-ho d'allò millor! I tant que sí! Així ho has de fer.Tu i jo encara no ens haviem separat més d'un dia, i diumenge amb un any i mig que tens em va costar molt de fer-ho! Buuuuffff... Quin grà massa que n'està fent aquesta, pots pensar, però és que tenir un fill és una amor completament diferent a cap altra cosa, fa poc vaig llegir que tenir un fill per una mare era acceptar que per sempre el teu cor bategarà fora del teu cos... i ho crec totalment.
Ahir vam anar amb papa a caminar a la tarda de Serradell a Pleta Verda, l'última vegada que hi havien pujat ens vas acompanyar, però aquesta vegada papa em va fer cansar de veritat... sort que deia que estava cansat! (ja el coneixes!)


Pleta Verda. Fa 1 any. Tu amb 5 mesets
Se'ns va fer molt estrany no tenir pressa per venir-te a buscar... teniem tot el temps del món, com si voliem quedar-nos a dormir a Pleta Verda... jejeje! t'imagines?
Aquest matí papa se n'ha anat a treballar, ha decidit no fer vaga, i jo m'he despertat ben soleta, bueno el Teix he de dir que em fa molta companyia, no sé pas si ell et troba tant a faltar o gaudeix de la tranquilitat i de la nostra atenció... quin tio!
Iaia ja m'ha dit que les nits les porteu més o menys bé... i que prens biberó?!!! A veure si m'ho ensenyes que jo no ho he vist mai! Però que estàs molt content i això és el que m'importa de veritat!
Res més cuqueta meva, passat'ho molt bé, juga amb la Naia i els altres nens (m'ha dit iaia que ahir vas jugar molt) i fes cas a la iaia i al padrí.
Jo t'espero aquí caseta amb el cotxe de l'aranya, que ja sé que el buscaves i sense voler me'l vaig endur!
Una abraçada moooooolt gran! Besssiiiiitoooooos guapo!!!

La mama.

1 comentari: