dimarts, 10 d’abril del 2012

Amb 4 mones a casa

I amb un obrir i tancar d'ulls ja ha passat la Setmana Santa, el dilluns de Pasqua i ja tornem a estar immersos en la rutina... 
i unes bones mones ens han quedat com a record d'aquests dies... ni més ni menys que 4 pastissos; un per cap! Quin fart de dolç!!!

Aquesta primera, la del Dani... l'hem fet a casa i era molt i molt llaminera... no vaig ni tenir temps de fer-li una foto tota sencera. Feta amb pa de pessic, melmelada, xocolata, ametlles i mantega. La veritat és que de presentació no ens va quedar tot lo bé que voldriem però això no va ser problema per qui la provava, que repetia segur.


I aquí va la meva...mmmmmm...!!! Feta amb farina integral d'espelta, sucre negre i mel, boníssima! No l'hagués fet però em van sobrar tants ingredients de la primera, sobretot de cobertura, que no me'n vaig poguer estar!


A l'Aran la Moni també li va portar una super mona feta per ella que semblava de pastisseria... quina currada la "tita" i el que a l'Aran li va agradar més va ser el camió de bombers de xocolata que portava a sobre!


I aquesta, l'última mona rebuda per part de la padrina... la de la Noa! encara que pobreta no en tastarà ni un pessic, bé a través meu alguna engruneta filtrada potser ;-).
Amb aquesta no hi ha paraules, padrina no falla mai!

I per fer baixar tant dolç no ens podiem tancar a casa; ni aigua, ni fred, ni vent... a voltar ara que tenim temps lliure! i què millor que l'autocaravana per marxar de casa estant com a casa!






1 comentari: