diumenge, 13 d’octubre del 2013

Cap de setmana 4x4 en tots sentits!

Aquest ha sigut un cap de setmana mogudet en família, ni raids, ni curses ni curtides de campionat. Hores profitoses per tots quatre que crec que han valgut prou la pena com per fer una entrada al bloc, perquè la nostra vida és més això que res.

Dissabte,
Ja des de fa un any sabiem que el 12 d'octubre aniriem a veure el X-Trem Challenge d'Andorra, l'any passat un amic ens hi va portar i aquest any teniem clar que repetiriem. 

Abans d'arribar a Andorra una parada a la Seu d'Urgell per visitar el Parc del Segre, l'avi que avui ens acompanya a veure els 4x4 no hi ha estat mai i hi aprofitarem per dinar i estirar les cames.




Una vegada a Andorra, anem a buscar la vall que condueix a Os de Civís i quan arribem a Bixessarri comencem a buscar les diferents zones que es troben repartides per tota la muntanya per veure vehicles impresionants.


És espectacular veure com estan equipats els cotxes, com pugen per murs de pedra aparentment impossibles, com els diferents cotxes fan servir tècniques diferents per superar les zones, com flipen els nens i els no tant nens en veure tot aquest espectacle... al·lucinant! 


Diumenge, una divertida excursioneta matinal amb bicicletes per vora casa,  tot fent paradetes per agafer forces, tirar pedres a l'aigua i  visitar vaques, gallines, porcs i gatets! avui sí que ens hem guanyat el dinar de casa la iaia!!!






I per acabar d'arrodonir le dia, tot havent dinat i aprofitant que la Noa dorm a casa la iaia agafem el cotxe i decidim arreglar un tros de sender que porta al poble de Galliner i fer un supersalt al sender que ja fem amb bici i que baixa de les antenes; ha quedat brutal!



Donem per acabat aquest cap de setmana tan profitós com cansat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada