dilluns, 17 de març del 2014

Cap de setmana sobre rodes!

Les bicis han sigut les protagonistes d'un cap de setmana d'última hora ja que els plans eren uns altres, però com acostuma a passar a casa nostra de sobte tot es gira i dónem corda a l'improvització... i així ha sortit tot:
Divendres finalment tots cap a Vilassar... portem la furgo plena fins dalt perque a casa la iaia no ens falti de res i ens sobri de tot... 
Divendres ja escalfem motors tot fent un Burriac... tot a puesto! Alguna voltereta tot tanteant aquest terreno del maresme i cap a casa que demà tenim més plans sobre les bicis.
Doncs dissabte ens desentenem dels nens (gràcies iaia i padrí ;-)) i sortim sense hora de tornada cap a la mútua - Sant Mateu a trobar el track que seguirem per fer la següent ruta:


Es una ruta que hem trobat per Wikilok de l'usuari @bikerteià... i quin malalt! Molt pitjor que natres! Quasi no toquem pista per res, enllaça senders tant de pujada com de baixada tota l'estona; hi ha moments que estem desorientats totalment però molt contents i disfrutant al màxim de tota la ruta!


Hi ha un bucle del final (6km) que repeteix pujada que ens l'hem saltat, jo de tant forçar, provar i aconseguir pujar senders amunt i avall i amunt estava super-rebentada! 


Impresionant la tècnica que s'agafa pedalant pel maresme, ara entenc que la gent d'aquí baix està tant forta... cabrons si teniu un camp d'entreno impresionant!!! Jo fes això 1 vegada a la setmana i vamos... m'apunto a Copa Catalana! jejejejee!!!!
Pròxim dia més i millor... Ja tenim el Garmin a punt... gràcies Tito!


Diumenge per recuperar cames sortim amb l'Aran per la platja... rutilla plana plana però plena d'obstacles! Quanta gent que camina, cor i va amb bici per la platja, a més a més amb un clima brutal de primavera total. 

 Arribem a Masnou i toca recompensa: patates, olives i un suquet per agafar forces per la tornada. 


En total 10 km pedalant vora el mar. Ha estat divertit i a trams complicat per la mà de gent que hi havia. Si ho repetim intentarem fer-ho un dia que no sigui festiu, ja que de tranquil no n'era gens!



I ara cap al Pallars a seguir pedalant i esquiant que encara queda molta neu per fondre ;-)! Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada