diumenge, 6 de gener del 2008

Setmana 01/08

Dimecres: Caco Montsec de Rúbies, pujant per la pedrera de Meià - Rúbies - Portella Blanca - Font de les Bagasses. Total desnivell: 1.200m.

Divendres: Esquí de muntanya a les pistes d'esquí d'Espot. La nevada del dia abans ha deixat la neu per disfrutar, així que avui és un dia d'aquells que val la pena pagar forfait, tot i que jo no ho penso fer! Faig 2 pujades, una desde baix al pàrquing al telearrastre de la Pala, i l'altra desde la cafeteria. Em surten 1.300m de desnivell positiu.

Dissabte: Esquí de muntanya a Port-Ainé. Tot i la nevada del dijous aquestes pistes estan fatal i no et deixen gaudir de cap baixada (moltes pedres!) tot i que la gent ja ho deu saber, a l'estació hi han 4 gats. Jo faig 2 pujades una des de baix de tot (pàrquing) juntament amb el Dani i el Javi on pugem pel bosquet i per dalt la carena fins al pic de l'Orri i l'altra pujada en solitari desde l'hotel fins a dalt on arriba el telecadira. Total desnivell: 1.150m.

Diumenge: Esquí de muntanya a Filià. Zona amb força neu, pugem amb pells per la pista de Filià, una vegada a dalt podem observar les obres que s'estan fent del que seran les primeres pistes d'esquí dins la comarca del Pallars Jussà... quina bestiada! Pugem fins al coll de Filià i baixem tot gaudint de la neu verge fins al cotxe. Javi, Dani i jo mateixa. Total desnivell ruta: 1.200m.

TOTAL DESNIVELL SETMANA: 4.850M

Imatges:

Vall de Filià















4 comentaris:

  1. Hola Cabreta!!
    Que bé que t'ho passes gaudint de la neu.
    I ja no parlo del desnivell semanal perquè de pensar-ho ja m'agafa mal d'alçada. Forta, molt forta et ficaras.
    Salut

    ResponElimina
  2. Hem coincidit en alguna duatló i es que de noies en sou poques!
    Si continues així no hi haurà qui t'agafi!
    Ànims i ens veiem en alguna duatló!

    ResponElimina
  3. Anna, quant de temps! per casualitat he trobat aquest bloc i desseguida t'he conegut. No sé si tu em recordes...feiem natació junts fa molts i molts anys al club natació Mataró, estic parlant del a dècada dels 90! I es que a les noies simpàtiques i guapes com tu no s'obliden fàcilment! Jo sóc el Marc, el sempre es deixava el gorro...
    Me'n alegro que no hagis deixat l'esport, jo tampoc ho he fet, faig triatlons. A veure si algun dia coincidim.
    Una abraçada!
    Marc Ripoll

    ResponElimina
  4. Hola Anneta!!! vinc del Blog del Piri. Enhorabona pel Blog!!! si et sembla bé et linko en el meu www.jordibabra.blogspot.com

    Salut!!

    ResponElimina