diumenge, 13 de gener del 2008

Setmana 02/08

Dimarts: Després de dinar, i per aprofitar els últims raigs de llum del dia, he anat a trotar per les afores de Tremp; feia temps que no corria però m'he trobat força bé i he decidit afegir al circuit que faig normalment uns quants quilòmetres i algun canvi de ritme. En total ha sigut 1:06min. de carrera continua.
Dimecres: El bessó esquerra el tinc força carregat així que avui només toca piscina; però com que estic a Vilassar tinc llibertat d'horari! Això és un luxe!!! Faig 1.000 metres nadant amb un temps total de 20:40s.

Dijous: L'única activitat del dia torna a ser dins a l'aigua... 1.000 metres en 20:16s. I faig una visita al fisio perque em posi a lloc el bessó.

Divendres: El bessó ja el tinc millor, així que decideixo anar a fer un trot suau per la platja. Carrera Continua durant 40min. A la tarda quan arribo al Pallars em dóna temps d'anar a la piscina així que hi vaig a fer unes llargs, l'aigua super calenta, som 3 per carril... quin canvi de Vilassar!!! Tot i així faig 1.500 metres a un ritme suau.

Dissabte: Avui al pirineu està nevant així que l'activitat que teniem planejada amb el Dani s'ha de posposar. Anem a caminar-córrer desde Gurp - Sta. Engràcia - Coll de Castellet - Serra de Gurp (a lo jabalí!) - Gurp. 3h30min 1.200m/dsn.

Diumenge: Esquí de muntanya a la Vall de Rus (prop de les pistes de Boí-Taüll). Ens trobem força gent, però la neu està estupenda!!! A dalt el vent bufava fort. M'acompanya el Terrible.
Surten 1.100m/dsn.

DADES SETMANA:
- 1H.46MIN. DE CARRER CONTINUA + 3H 30MIN. DE CACO
- 3.500 METRES DE NATACIÓ
- 2.300METRES DE DESNIVELL POSITIU

Una dada: Durant aquesta setmana quan em cronometrava el km nadant no tenia cap mena de referència... l'altre dia me'n vai enterar que el David Meca fa el Km en 12 min ( això quan fa aquestes travesses tant bèsties!) Així que millor no comparar!


Imatges:



3 comentaris:

  1. Jolin quina setmana més variada... Mar-Muntanya-Platja-Neu. Aixi si que no es fa mai avorrit el curtiment!!

    ResponElimina
  2. Bufff quina setmaneta més complerta.
    Això sí, aixó no és curtiment...que si bona temperatura, que si platjeta, que si muntanya, que si neu i paisatges bonics.
    Molt afortunada ets!!!
    Que no baixi aquest nivell.
    Salut

    ResponElimina
  3. ADMIRO LA TEVA CONSTÀNCIA I LES TEVES GANES DE FER COSES.
    NO CANVIIS!

    ResponElimina