dilluns, 21 de gener del 2008

Setmana 03/08

Dilluns: Córrer durant 1 hora a mitja tarda per la Conca de Tremp: Tremp - Ermita de Sant Sebastià - baixada pel Barranc - Tremp. Dani i jo. A les 7 de la tarda anem a la piscina del campament; nado 1.000m

Dimarts: Només piscina... 1.250m

Dijous: Caco per la Serralada Litoral; Vilassar de Mar - Cabrera - Turó de l'infern - Burriac - Cabrera - Vilassar de Mar. Aquesta setmana he baixat juntament amb lo Daniel de cal Terrible! A la tarda per això ja hem colat amunt al Pallars i ens ha donat temps d'anar a la piscina, he nadat 1.000m

Divendres: Primer dia de l'any en BTT. He pujat en solitari a les Antenes abans de marxar cap a Luz (Gavarnie) a Altitoy 2008, cursa d'esquí de muntanya on jo no participo. 15 Km i 600m de desnivell, amb la Specialized.

Dissabte: Els compis, Terri, Chichi i Furi tenen cursa d'esquí de muntanya a l'estació de Luz-Ardiden. Jo despres de fer les gravacions de sortida i primers metres faig la meva excursió per aquestes valls. En total em surten 1.100m de desnivell, i quan arribo, ells ja han acabat la cursa! Així que... a dinar!!!

Diumenge: Aquesta jornada la cursa comença a l'estació d'esquí de Super-Bareges, on hi ha el mític port de muntanya del Tourmalet. Com al dia anterior, filmo amb video les lliscades dels alpinistes i faig la meva sortida particular tot fent un pic amb grampons... zona molt xula i molt recomanable! son petites valls que es van comunicant i les pistes estan força bé.

Total setmana:
- Córrer: 1hora + 2hores de caco a burriac
- Piscina: 3.250metres
- Btt: 15 km i 600m/desn
- Esquí de muntanya: 2.600m/desn.


Imatges:

2 comentaris:

  1. Anna, no pares i sempre fent rutes guapes de veritat, que bé que vius, i com m'alegro.
    La primer foto és IMPRESSIONANT!!!! les altres també, bé la última a aquesta tropa de domingueros amb pinta de curtits sobra però....jajajaja Vaya Yetis de la neu.

    Salut

    ResponElimina
  2. Ostres Anna!! quan tornis pel Maresme avisa!! i vens a entrenar amb els Piris!! www.stpiri.blogspot.com

    ResponElimina