dilluns, 18 de febrer del 2008

Molta piscina

Dies de desicions importants... i molta piscina!!!
Aquest mes el cos m'ha demanat afluixar el ritme, però poc a poc ja em torno a trobar bé, no com el terrible que ara mateix deu estar a casa amb el mocador a la mà; ara torno a tenir forces de fer llargues excursions amb molts ceros de desnivell. El que no he afluixat, sinó tot el contrari ha sigut el tema natació... aquestes últimes setmanes he nadat quasi cada dia no baixant de 1.000 metres diaris, així que porto aproximadament 5000 metres de natació a la setmana, i tot s'ha de dir, em trobo super bé nadant i noto que he augmentat bastant la velocitat... Aquest any ja vec que m'hauré de plantejar alguna triatló!
Felicitar desde aquí al Dani i al Jordi 11º a la Vall Fosca, aquesta vegada no vaig seguir la cursa i no tinc cap imatge per mostrar, tot i això penso que la sort no us acompanya... els 10º ja tenien premi i al sorteig de material no se'n van recordar de vosaltres... un altre dia serà!

3 comentaris:

  1. Doncs de sort no en tenim massa amb els sorteigs... pero bueno k hi farem!!!
    A toooope!!!!

    ResponElimina
  2. Tranquils nois que a mi aquest finde m'ha tocat per primera vegada una bossa molt guapa en una cursa. A les gore-tex series aquest any ens emportem fins i tot el podium cap a casa, estic amb ratxa jajaja
    Anneta ja veig que ha nascut un dofinet;-)
    Lo de la parella de curtits per mi que son uns vergonyosos i per no pujar a podiums ni anar a recollir els diners és queden a les portes. De veritat la meva enhorabona per lo forts que estan i sobretot pel bon rollo que porten a sobre.

    Salut

    ResponElimina
  3. ANNETA!!??!!
    Per mi que aquesta xiqueta tant anar a la piscina s'ha convertit en un peixet i ara no pot sortir del aigua.
    Cuida't

    ResponElimina