dilluns, 1 de juny del 2009

Activitats per la costa

Ja fa dies qe volia tornar a activar el meu bloc, perque l'habia desactivat temporalment; n'estava farta de només poguer explicar el què volia fer però no ho podia fer mai... i es que ja es prou dura la recuperació d'un part com per a sobre sumar-li la recuperació d'un braç trencat tot criant un dimoniet que cada dia pesa més! total que no em pregunteu més quan vindrà el germanet perque de moment... va per llarg!
Doncs dit això, i animada per les últimes sortides i excursions que estic fent, torno a fer cròniques de les activitats que més m'agraden.
Aquest cap de setmana vam baixar a la costa amb el Dani, l'Aran i el Teix... tota la family amb tots los "catxarros" cap a Vilassar. Després de visitar els centres comercials de la zona vam comprar una motxila per portar a l'Aran a l'esquena; i per provar-la què millor que pujar a Burriac per Cabrera, per Argentona.... 2 tardes de caminates costa amunt, dir però que jo la motxila no l'he provat, el papà daniel va la mar de content amb el seu nen a l'esquena... doncs el deixo fer! i així de pas ja camina al meu ritme i no m'apreta ;-)))


I ahir diumenge vam canviar d'activitat, tot aprofitant que la iaia Anna es podia quedar amb l'Aran, btt per la serralada litoral i zona del corredor amb uns mountain-bikers de luxe,el Jaume i la Noe.



















A les 10.15h. quedem a la Mútua per començar la ruta... el Dani i jo sortim una mica justos de casa però entre pique i pique amb altres bikers aconseguim estar a l'hora a lloc. A partir d'aquí el Jaume ens comença a guiar entre senders fent-nos perdre l'orientació d'on som, jo només faig que preguntar-li on passem per intentar memoritzar algun d'aquells corriols tan xulos... però és impossible! El Dani està d'acord amb mi i la Noe intenta també situar-se tot queixant-se al Jaume que a ella no la porta per aquestos llocs, tot i que ell li respon que ja hi ha passat moltes vegades! i es que tot s'assembla per aquesta zona! Així que hem dit que el pròxim dia GPS. Passem prop d'Orrius, Parpers, una font prop d'una cantera, pugem a la Torrassa, impresionant el sender de pujada! i finalment baixam a Dosrius per uns senders de baixada de luxe, que divertits!!!! A Dosrius parem a fer un beure... jo sóc "novata" amb això de parar a fer un beure a mitja ruta (al pallars és impensable això!) i em demano una clara....buuuufff!!!! al tornar a posa'm sobre la bici em pesaven les cames i el poc alcohol que porta la cervesa el tenia tot al cap... jajajajaaa!!! Com es nota que fa moooolt temps que no tasto l'alcohol, em sortiria barat ara sortir de festa a mi! Una vegada suat aquesta errònia elecció de líquid, i havent anat per terra una vegada, continuem amb els senders de pujada, de baixada... brutaaal! Finalment arribem a Argentona i anem baixant per la riera direcció Mataró per un camí de terra força tranquil. D'aquí pel camí del mig anem a donar a casa la parella que ens han fet de guies. 45Km i uns 1500m/desn.

Un plaer! Espero repetir-ho la pròxima vegada que baixem perque no hi ha res més divertit que fer l'activitat que més m'agrada amb una companyia així!

5 comentaris:

  1. Bieeeeeeeen!! Si vols per aqui al pallars ens posem una mica de "clara" al botellin, a no ser que posin un bar per allà al Boumort i així poguem parar a fer unes copes al coll de Llivia, o a les Antenes...
    Jolin ara cada cop que baixem al Maresme trucarem amb aquest parell de curtits i que ens ensenyin caminots...

    ResponElimina
  2. Sereu borratxos amb tanta clara i collonades jajaja a veure si un dia fem una clara, a la Noguera xampu, i si s'ha de pedalar doncs ja ho farem.
    M'alegro molt de veure't tan motivada i FELIÇ.
    Salu per la family

    ResponElimina
  3. Sensacional!!!! Ara has de probar de fer rutes de montanya amb l?aran i veuras que es el no va mas!!!!!jajajajaja

    Nosaltres estem molt a prop de la Noe i sortim amb el petit de 20mesos!!!, aixi que el proper cop t'ensenyo els curriols i curriolets de Can Pau!!!.....compro clares?????!!!!
    ;-)

    M'agradden molt les teves croniques, a vegades sembla que sigui jo....

    Un forta abraçada

    ResponElimina
  4. Eiiii, pero a que ha venido de conya la subidita que venia despues de la "paradeta tecnica" para sudar el alcohol? jajajaja Rampitas cortas pero intensas.

    Me gusta que vuelvas a escribir tus cronicas. Yo te seguiré y a ver si pronto nos reunimos otra vez. La proxima llevo el gps.

    Un abrazo a los tres.

    ResponElimina
  5. hola soc el company de l'Annabel, teniu un blog fantastic amb fotos magnificas, crec que tindrieu que provar de portar el peque amb un carret crozer, esper-ho aviat tindren algun de demo y poguerlo deixar.

    Una forta abraçada i endavant amb les activitats familiars

    ResponElimina