diumenge, 9 d’agost del 2009

corriols pel Pla de Negua... ja tocava!!!

Doncs dissabte per fi vam decidir treure la pols a les dobles... quant de temps! Ja no recordava lo bé que va la meva Kona! No com altres que la tenen tan abandonada que es va tenir que lligar un pop al canvi, jajajaaa!!! quina pena que una vegada arribats a dalt no el puguessim fer "a la gallega"!

Bici de Jabvier amb territruco

Doncs pujada "a per feina", i es que això d'anar amb dos ironbikers no et queda més remei, per ells 1000m de desnivell no tenen cap mena de secret... buuufff!!! Una vegada a dalt flipem am la mà de gent que volta per la zona, uns jugant a futbol, altres cantant cançons de misa.... mes d'agost, no falla!!!
Busquem un raconet per menjar, calçar-nos les proteccions i xerrar una estoneta, que a la pujada no ha sigut pas fàcil fer-ho, ah! i foto!!!


Per fi... en busca del corriolet perdut!!!! I és que ben perdut està, mira que hi havia gent per la zona doncs ningú, ningú i ningú vam trobar pel recorregut de baixada.
Una baixada bruta d'arbres morts, branques i pinyes però un luxe poder tornar a disfrutar amb la meva Kona per aquests paratges... i poder-ho fer també amb les rebelacions de l'Ironbike ;-))



Espero poder repetir aviat una ruta de Freeeeeee, m'encanta!!!

2 comentaris:

  1. Uuuuuu!!! jajajaja.
    Quin video més guapo.
    Sembla que no pares. Vaya mare més curtida i divertida que té l'Aran. Lo del pop al canvi....chapuza made in Pallaresos jajaja però segur que va funcionar.

    Un petó Anneta

    ResponElimina