dijous, 6 d’agost del 2009

Fent el seguiment de l'Ironbike


La veritat és que abans de marxar no les tenia totes! i és que el Dani em va proposar a principis d'estiu i amb la nova caseta mòbil que tenim, acompanyar-lo a fer l'ironbike.
Ufff...! Seria una setmana jo sola amb el nen fent kms amb la furgo i no sé pas si podriem compartir gaires estones amb el Dani, així que la meva primera resposta va ser...NO; t'esperem aquí i ja ens contaràs! Però finalment em vaig llançar a la piscina... Som-hi tuuuuu!!! Que s'ha d'anar als alps, doncs als alps, si ens agobiem ja improvitzarem sobre la marxa! I així mateix el dilluns 20 de juliol marxavem de Tremp.
Teniem 5 dies per arribar a Entracque (alps marítims italians de la provincia de Cuneo) així que vam anar tirant tranquilament, ara parem aquí, ara passem per aquesta carretereta, ara busquem Decathlons (per cert, molt mal indicats) i banyets a la platja i turisme per poblets encantadors.


Total, que si 5 dies a Tremp passen volant imagineu-vos fent el turista i descubrint coses noves cada moment... amb un obrir i tancar d'ulls ja erem a divendres.
Els 2 dies abans de la cursa ens vam instal·lar en un camping de Entracque, per carregar bateries, rentar roba i descansar de quilometratge. Jo, sincerament, tenia molt poques ganes de que comences la cursa... seria una setmana mogudeta per mi...
Però tinc un nen que és un solet i em va fer les coses molt i molt fàcils... vam poguer seguir els ciclistes per molts punts, vam fer turisme, i ens vam adaptar tant i tant bé a la furgo i a la situació que no m'hagués fet res estar-m'hi 1 setmaneta més! M'ho he passat molt i molt bé, amb el Dani, el Javi, el Jordi, Laia... i tota la gent que hem conegut per mitjà de la Ironbike... Un plaer!
Records de l'estada:



No puc acabar sense resaltar els magnífics resultats dels catalans... SOU UNES BÈSTIES!!!
Crònica en 1a persona:
-Dani Terrisse Puig



1 comentari:

  1. Sort en vaig tindre de que no us quedessiu al Pallars. Han estat dos setmanes de lujo !!!
    La vostra companyia i ajut a la cursa han estat el millor suport que podria demanar!
    Merci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina