dissabte, 17 d’abril del 2010

Ral.li Cec

La temporada d'esqui de muntanya ja s'acaba, per molta gent el Ral.li que organitza el C.e.c. és la última cursa d'esquí de muntanya de la temporada.
Com és per equips en principi havia de córrer amb el Jordi Serra, però com al final es va desdir, vam decidir d'anar amb el Xavi Guillamó
Aquest any han traçat una cursa exigent, tant tècnicament com per el desnivell.
Hem sortit del refugi de St Nicolau (Boca sud del tunel de Vielha) amb un tram a peu no gaire llarg, que ens portava fins la neu on ens calçàvem els esquis i lliscàvem direcció al Port de Rius. La resta del recorregut ha estat força entretinguda, amb dos canals a peu equipades amb cordes fixes, baixades amb neu costra, amb neu dura, llacs per practicar el pas patinador... Tot pasant per: Tuc de Sarrahera, Lac Redon, Tuc de conangles, lac de Rius per tornar finalment on per primera vegada ens haviem calçat els esquis.
Amb el Guilla hem anat força bé, a part d'alguns problemes tècnics amb els esquis que ens han fet perdre alguns minuts. Hem disfrutat del dia assolellat i de les bones vistes que hi havia del parc Nacional quan coronavem algun cim.

Finalment hem acabat el recorregut de 3000m/d en 4h 06min col.locant-nos en 7a posició.

Un gran recorregut amb un dia genial i una companyia millor!!
El dia 21 de Abril ens esperen els militars Suissos a Zermatt per correr l'última cursa amb esquis de la temporada. Últimament ja no vaig gaire a esquiar i quan l'Aran ens deixa, anem a pedalar o a córrer amb l'Anna. Ara mateix és el que ens ve més de gust.

1 comentari: