dimarts, 21 de setembre del 2010

Rodant prop de casa

Després d'un matí rodant amb la bici de carretera i cansant-me més del conte per avançar-ne poc decideixo que, encara que els camins estiguin enfangats, necessito sortir amb la btt.
Proposo una ruta prop de casa, i com sempre s'apunten el Dani i el Javi, així que em tocarà cansar-me i portar un ritme sense masses pauses.
Sortim de Senterada direcció a Naens - Cadolla - Pinyana, aquesta pujada feia dies que no la feiem però temps enrera repetiem una volta amb tornada per Adons - bosc de Cérvoles i Erinyà que acabava amb una baixada al poble d'Erinyà bastant dura i pedregosa. Aquesta vegada però la ruta pren un altre camí.
 Corroncui 07/04/2007
Ens plantem a Corroncui amb 1 hora, on reomplim aigua i mengem una mica, ara prenem direcció la carretera de Perves a Viu. Al mateix port de Perves (100 m avall) surt una pista en pujada que seguim, està força trencada i flipo del ritme que posen aquells 2 per pujar-la, com si no notessin la pujada dura i fangosa que estem passant; coll per recuperar i baixada cap al poble de Sentís i després cap a les Esglèsies; és impresionant com ha canviat el temps, m'agafa fred baixant per carretera asfaltada, deuen ser vora la 1 del migdia i tinc la pell de gallina! Genial per anar sobre la bici!
A partir de les Esglèsies ens queda la última pujada del dia, primer asfaltada fins a Buira i a partir d'aquí pista pestosa i costaruda cap al Pui del Far... m'encanten les pistes amb rampes dures i difícils, és on disfruto més! Agafo el meu ritme i xino xano xino xano vaig seguint la pista i buscant amb la mirada per on passen les dos "machines" que tinc per companys de ruta; els conec i sé que tenen un altre nivel, però m'agrada perque tampoc s'allunyen tant com perque els perdi a la vista... calderilla!!! jijijiji
Amb una mica de suor, molt esforç però poc patiment arribo al punt on el Dani i el Javi estan parats buscant bolets, i la veritat és que fa oloreta a fong el bosc, segur que ja n'hi deuen haver forces, però amb la bici fan de mal portar i personalment per fer trixat de bolets prefereixo que es quedin al bosc i que algú altre els aprofiti millor que natres; així que els faig pujar a les bicis i seguir pedalant.
 La Bastida. Any 2007
Ens queda un tram de fora pista per un barranquet ple de vaques pasturant que va a donar a una carretera asfaltada prop del poble de Larén, primer prenem direcció esquerra, ah! no! era a la dreta, sí! ara sí! pugem, baixem, anem mooolt lents (quins collons! amb el que m'estic esforçant sempre me n'he de sentir alguna!) i agafem la pista cap a la Bastida. A partir d'aquí sender pedregós fins a Senterada.
46km amb molt bones vistes i bona companyia,  amb qui he anat?! A sí!... és que la major part de la ruta me l'he passat asbafegant en solitari.
Penjo tracks:

Tomb a la Vall de Bellera

Les fotos són del 2007, hem canviat força!

3 comentaris:

  1. Ke guayyyyyyyyyyy!!! Ojo la indumentaria del 2007...sobre tot la jaket tècnica i el powerbar de Jabvier.

    ResponElimina
  2. jajaja ja tens raó TerriBle, les fotos genials jajaja
    Anneta, tinc una pregunta, d'on treus ele temps per fer tot lo que fas??? al teu xicot no li pregunto perquè ell el dia de curro l'aprofita per descansar, peró tu???
    Continua disfrutant i explicant-lo que dona gust ;-)

    ResponElimina
  3. Santiaguin!!!!
    Tinc molta sort tio, em considero una persona molt afortunada que disfruta de tot el què li agrada i estima... I tinc moooolt temps lliure per fer-ho! ;-)))

    ResponElimina