dijous, 24 de febrer del 2011

Uns dies per Vilassar

Per acabar de fer marxar els virus, res millor que un canvi d'aires... i quins privilegiats que som amb caseta al mar i amb caseta a la muntanya! Això s'ha d'aprofitar!!!

 Castell de Burriac

1 comentari:

  1. mònica seix leria

    Cercant per la xarxa conceptes o models sostenibles i alhora innovadors, he trobat un lloc web anomenat "Quidamtur" (http://quidamtur.es/index.html) on es planteja fomentar a diferents empreses del sector maneres de fer i serveis de màrqueting per desenvolupar-se a través d’una comercialització efectiva i sobretot molt sostenible. L’empresa ofereix serveis com "Restur" que és la central de reserves sostenible, i també un servei innovador, com és el "sistema de mesura de la responsabilitat turística". Aquest sistema s’està desenvolupant per mesurar l’oferta turística sostenible dels diferents agents turístics d’un destí concret, amb la finalitat de recolzar les entitats del destí perquè puguin oferir un producte més competitiu i adient a la seva demanda de manera més transparent i sostenible. Es va començar a desenvolupar amb la col•laboració de la Universitat de Màlaga i "Ismalar Rutas", en el qual s’han presentat unes variables amb les que es mesurarà la sostenibilitat de les diferents empreses, com són la social, la mediambiental, d’econòmica i la cultural. Els clients mitjançant enquestes donaran una puntuació, també les mateixes empreses gestores que hi participin, a més de les avaluacions externes que faran experts.
    Finalment, cal dir que el sistema englobarà tota l’oferta turística del destí (allotjament, transport, restauració i activitats varies) i servirà per aportar informació al viatger responsable.

    ResponElimina