dimarts, 2 d’agost del 2011

NEWS

I  ja som al mes d'agost, tot deixant enrera un juliol diferent, estrany i per mi llarg, mooolt llarg; comencem un altre mes amb ganes de solet, platja, lago, i una mica d'activitat. 
L'últim mes que vaig poder fer alguna cosa va ser el maig, i ha plogut molt des d'aleshores. Una pedalada a Benabarre, un avís amb pàjara sobtada per la Vall de Barcedana i una despedida pujant amb bici a Sant Corneli i fent el circuit de Gerri van ser les últimes activitats sobre la meva estimada companya...


però tot això té una raó desitjada. Estem esperant un germanet/a per l'Aran pel mes de gener de 2012.
La part dolenta, o no tant bona es que així com amb el xic de casa vaig tenir un embaràs molt bò, amb aquest els marejos i mal està són el dia a dia... i així les setmanes es fan llargues i els mesos interminables... quants en queden??? Buuuffff!!!!


Després d'aquesta experiència tot pot ser que em cremi corrent, nadant, fent qualsevol cosa que em pugi les pulsacions a mil i no pugui ni parlar... perque tinc un mono que em moro!!!!!!

4 comentaris:

  1. FELICITATSSSS ANNETA I FAMILIA!!!!!ara l'Aran ja tindrà company/a d'entrenos!!!!
    una abraçada noguerenca!!!

    ResponElimina
  2. Osti quina ilusió,moltes felicitats a tota la family!!si et serveix de consol,curiosament l´anna també va bastant més petada que amb Bielillo.
    Anims que les dones sou mega-valentes i una abrasada de tots 3 als 3!!!
    p.d.aixo de penjau al blog é l´invent del segle!!!jajaja

    ResponElimina
  3. Gràcies!!!
    Doncs sí, encara no sabem si és nen o nena, el mes que ve ens ho diran, però li tocarà com a l'Aran fer al que als papas els agrada, de moment!
    Carlos, doncs aprofito per felicitar-vos! Doncs ja m'ho ha dit més gent això que el segon embaràs és una altra història... haurem d'aguantar i palante... la il·lusió que fa ho supera tot!

    ResponElimina
  4. Felicidades parella!!!! Que caña! otro(a) montañero(a) mas a la familia. Bienvenido(a) sea!!!!!
    Abrazosss

    ResponElimina