dissabte, 18 d’octubre del 2008

Fent de Guies

Aquests dos dies passats, m'han pujat a visitar les tietes de Suïssa i de Barcelona, ha sigut una visita curteta de 2 dies però els hi hem pogut ensenyar varies coses de la comarca... com no, el Dani ha fet de xerpa experimentat, que encara que diu que no se li dóna gaire bé jo crec que ho té per la mà!
Hem visitat, apart del poble de Tremp, el llac de Sant Antoni, la Vall Fosca, l'estany de Montcortés, Gerri de la Sal, El Congost de Collegats, El Congost de Terradets, el Castell de Mur i com no podia faltar, l'Espona, on els pares i la padrina del Dani en van oferir un suculent dinar... mmmm!!! tot boníssim! i lo millor, l'espona amb aquell caliu de vida que tanta falta li fa, erem 11 dinant fent petar la xerrada vora el foc i disfrutant d'un dia diferent.
Avui la cosa ha sigut passada per aigua, però a mig dia ja ens hem despedit i han fet via cap a la capital. A mitja tarda jo he decidit fer una sortida en solitari tot plovisquejant fins a la depuradora de Tremp, ara toca descansar... aquesta nit amb la moni hem decidit fer foc i llogar una peli tot mirant-la sota una manteta, aquests dies de pluja és el que més ve de gust!
Deixo alguna foto de les tietes amb el xerpa:

3 comentaris:

  1. Hola,

    Les teves tietes s'huran emportat una idea equivocada del Terribble....quina cara de bon nen que fica a les fotos jajaja

    Cuidat

    ResponElimina
  2. Siiii!!! lo danielet té una doble cara que domina a la perfecció! Jajajajaaa!!!

    ResponElimina
  3. Que en sou de dolents.. eh?? Amb lo bon nen que soc!!JIjiji

    ResponElimina