dimarts, 28 d’octubre del 2008

L'habitació agafa color!

Ja tenim un pas més! Sembla que l'habitació de l'Aran tira endavant, i com a mostra unes fotos:

El Teix ha participat com a supervisor de l'obra, el Dani com a currante... i jo com que no puc fer massa esforç, he fet el disseny i unes fotos del procés!















Així que ja tenim l'habitació casi enllestida... només falta posar el sòcol, montar els mobles i... ja pot arribar l'Aran!

3 comentaris:

  1. Oleeeeeeeee... soc el puto rei de la pintura!!!!!!!
    jajaja

    ResponElimina
  2. Caram tu! Increible eh!! Que guapo que es veu, la idea d'aquestes gotes-ones-ondulacions o com es digui ha quedat genial! Ah i el verd ben triat, també el nou color de fons del Blog queda més guapo que el blau d'abans, relaxa la vista.

    Bé llàstima que estiguem lluny que sino m'hagués oferit per col.laborar i d'aquesta manera aprendre també! (he he he quina excusa oi la de la distància)

    Molta sort i salut!

    ResponElimina
  3. Si!!! ha quedat xula xula! només falta que li agradi al petit quan vagi creixent... però sinó ja s'ho canviarà prou ell! Ah! i ja li diré que la Silvia s'ofereix a ajudar, jejeje!!! de Sabadell aquí tampoc no hi ha tant tros...!
    M'alegro que t'agradi el color del fons del bloc, la veritat es que el vaig canviant segons la temporada... no m'agrada sempre veure les coses iguals!
    Bueno xula... escala força però amb seny!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina