diumenge, 12 d’octubre del 2008

La crisi dels 7 mesos

Només em queden 2 mesos... però quins 2 mesos de sobrepes! Foto un panxot que em molesta per fer qualsevol cosa... aaaaaaiiiii!!! quines ganes de que arribi la primavera vinent i jo i l'Aran ja estiguem una mica rodats!
Cada dia intento anar a caminar, passejades de padrina que dic jo, i quan no se'm enganxa l'esquena, és la cama o he de parar a pixar o se'm endureix tant la panxa que em sembla que m'explotarà... tot un món! que sí, molt bonic i tot lo que vulguis però no sé pas si ho tornaré a repetir! en els propers 2 anys segur que no!
Ademés és que tinc "un mono" d'esbraba'm, de pujar corrent costa amunt, d'agafar la bici i apretar-li fins que no pugui més... és una passada les sensacions que es troben a faltar.
Ja tinc ganes de veure-li la careta amb aquest dolent que no para de moure's mentre estic aquí l'ordinador escribint, serà un dimoniet, i es que amb els pares que té no pot fallar!!!
Bueno... ja m'he esbrabat una mica, ara ja estic millor.
Deixo una foto de prova de que tot el què he dit no són tonteries... a veure si podrieu arrosagar aquest panxot sense remugar!!!

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats parelleta!
    Ja us queda poc per ser papàs!
    Que vagi molt molt bé fins aleshores!
    Anna ara et toca fer bondat, ja t'esbrabaras ja!jejej!

    ResponElimina
  2. Hola Anna,

    Ja veuras com d'aquí a quatre dies entre veure, tocar i disfrutar de l'Aran i poder reprendre l'activitat física seràs la noia més feliç del món.
    Molts ànims per aquestos dies que et queden i dis-li al Terribble que et cuidi més....ja se que ho fa molt però tu dis-li que ho faci més.

    Un petó molt fort.

    ResponElimina
  3. Si nois... paciència que és la mare de la ciència!
    Però quan saps que no pots fer una cosa encara te'n venen més ganes... jo sempre dic que si m'obliguessin a curtir-me segur que no ho faria; així que amb aquest principi i tenint a casa la meva specialized penjada, tant nova, aaaaiiii quins records!
    Sort que tot això ho faig perque jo ho he triat!
    Ens veiem aviat!

    ResponElimina