dissabte, 25 d’octubre del 2008

Llenya per casa

Avui, teniem l'intenció d'anar a buscar bolets, però amb la dèria que ha agafat mig Catalunya per anar a cercar aquests fongs, hem decidit buscar una activitat on estiguessim més tranquils i no ens donés la sensació d'estar al mig de les rambles.
I que millor que anar a tallar llenya! ja que per aquest hivern necessitem combustible doble per escalfar al que ha de venir.
Així que ens hem vestit per l'ocasió... no hem trobat les camises de quadres!, i ens hem endisat en la boira que cobria tota l'Espona.
Tractor engegat, motosserra en mà.... a l'ataque!!!!!!!

Bé, el meu a l'ataque el dic amb la boca petita, ja que quan portavem 1 hora fent llenya ja no em podia ni moure... quina vella que estic feta!!!
La meva feina a partir d'aquest moment ha sigut aprendre a fer anar el tractor John Deere últim model... quina passada! m'ho he passat super bé! Jo crec que estic feta per això... així que si algun dia d'aquests us diuen que l'Anna ho ha deixat tot i se n'ha anat a fer de pagesa... pot ser veritat, jijijij!!!
En resum, un matí de llenyataires molt divertit! i feina feta!!!

4 comentaris:

  1. Aishhhh però ja heu demanat als Agents Rurals per fer llenya per casa?? Anna que no m'enteri jo que feu il·legalitats jajaja
    Ara ja saps que cal fer el comunicat per encendre la llar de foc.
    El llenyataire amb casc i cascos molt porfessional.....d'on l'has tret?

    Salut Anneta

    ResponElimina
  2. Ja saps que a mi no em calen autoritzacions! Vigila que algun dia d'aquests no baixi a la noguera a manat feina!jijiji!!!
    I pel què fa al llenyataire, no em trobaràs gaires com aquest, així que si algun dia el necessites ja te l'enviaré, has vist la posse que fa tallant amb motossera?? jejeje!
    Ens veiem aviat curtit!

    ResponElimina
  3. Mira no te'n enriguis de la meva pose, que despres d'ensenyarte quina es la posicio correcta, em treus aquesta foto que ja fa mal d'esquena nomes de veure'm.
    Mira que en tens de malicia!!!

    ResponElimina
  4. Carallot!!! la pose la poses tu no jo... només em limito a descriure el que es veu!!! i jo malicia???? que eeee això????
    A sobre que t'intentava ensenyar com es fa anar una motossera.... aaaaiiiiiii!!! quina paciència que s'ha de tenir!

    Petonets curtit!!!!

    ResponElimina