dilluns, 6 de juliol del 2009

amb la caseta mòbil a la Vall Farrera!

Un cap de setmana per desconnectar de la calor de la conca i estrenar la nova caseta mòbil!


Com nens amb joguines noves... ara provem això, ara allò...! Però... quin luxe, menjar sentats davant una taula, poder mouren's drets, gaudir de la pluja que cau a fora, Genial!
Però tot no va ser estar dins del camper:
Diumenge a les 10 del matí, i amb tot el terra moll d'estar plovent tota la nit, comencem a caminar des d'Alins per un camí antic direcció a Norís.
Norís. el camí ens estar agradant molt i decidim continuar direcció a Tor, pujant i baixant colls, passant per passos aèris i penjats... és impresionant per on feien passar abans els camins...
Parem a menjar, observem un isard que atravessa el camí com un suïcida, passem calor a les solanes i ens mullem els peus a les obagues; busquem ceps en un bosc de pi roig... ni rastre! veiem com fan pràctiques els bombers del GRAE amb l'helicòpter... i per fi arribem a Tor.
Tenim sort i just a l'arribar a Tor un home s'ofereix a baixar-nos amb cotxe fins Alins.... SÍ!!!! No ens ho pensem dos vegades i gaudim de la baixada asseguts al jeep tot intentant resseguir amb la mirada el camí que ens ha portat fins a Tor.
A les 2 del migdia som a Alins, a la nostra caseta mòbil a punt per dinar i descansar...
Ara, només fem plans per poder tornar a fugir uns dies de la calor sofocant de la conca amb la nostra caseta mòbil... pròxim objectiu... els alps italians! Uuuuaaaauuuu!!!!

3 comentaris:

  1. Quines sensacions mes maques que descrius!!!! i Quina enveja de furgo!!!!!!!

    Vinga adisfrutar d'aquests dies plens de plaers......
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Gaudiu molt de la "nova caseta".Us vam veure l'altre dia per la carretera , i fa molt de goig.

    ResponElimina
  3. Felicitats cargolets....ara amb la caseta a tot arreu!!!

    Disfruteu-la alla on aneu. Vaya family més guapa.

    Un petó

    ResponElimina