dimecres, 13 d’abril del 2011

Primeres pedalades

Durant aquest mes he sortit amb l'Albert Cabrera, alias "cunyao", a fer algunes rutilles de btt per aquí vora casa. El definiria: "pujant ojo no et despistis i baixant ni veure'l"... així que tralla a la màquina! i és que sempre passa igual... els tios per poc que fan ja ni els veus! genètica, aaaaiiiixxx... menys mal que amb poques coses més ens superen...;-)))
Així que diumenge tocava provar hores damunt la bici, em va ser molt fàcil, ja que ell mateix em va proposar la ruta: Sant Corneli, doncs fet!
A les 10,30 del matí de diumenge ja sortiem direcció Vilamitjana - Suterranya - Orcau - sender petjades - Basturs - Cal Borrell - Collades - cim Sant Corneli -  BAIXADA! - Font de la "O" (per cert, a tooope de gent) i cap a Tremp. 

48Km molt rodadors (bbbuuuffff!!!) amb 4 horetes pedalades, no està mal! però veient la cara de l'Albert a l'arribada de casa... potser ens hem passat!?!? segur que no, perque ja m'ha assegurat que diumenge vinent vindrà a la pedalada de Benabarre, això de la bici enganxa!!!
Fa pocs dies del meu inici de temporada sobre rodes, 2 dies de bici de carretera, i alguns mes de btt. Avui tenia planejat de fer la volta al Boumort, però per un costipat inesperat del peke ho hem passat a més endavant, potser divendres? El que és segur que diumenge anirem a fer la pedalada de Benabarre, i potser si em trobo bé m'animo a fer la Nargona la setmana vinent... però com sempre a casa nostra fins a l'últim moment no es pot assegurar res... i no és bonic això!?

6 comentaris:

  1. Anna, viendo la foto de Aran en la portada me doy cuenta de lo rapido que crecen!!! Madre mia, donde está aquel nen petit que no costaba mucho cogerlo en brazos??? jejeje.
    Un fuerte abrazo a vosotros. Espero veros pronto ehh!

    ResponElimina
  2. Eoooooo Noe!! Reconoces el lugar de la foto del niño?? ahora tambien cuesta coger al Aran, pero de lo rápido que va el tio!
    A ver si hacemos una sortideta juntos por el Maresme.
    Un abrazo para los dos!!

    ResponElimina
  3. Aran està hecho un bicho y el trabajo es nuestro para irle detrás. De cara a vernos, tenemos pensado bajar de cara a mayo; cuando lo hagamos os decimos algo seguro!!!
    Un abrazo Noe!

    ResponElimina
  4. Mmm, el lugar de la foto....pues he estado mirando y haciendo memoria pero no acabo de verlo. Donde es?

    Como dice el refran: De casta le viene el galgo. Aran tiene calidad de casta. Dentro de unos años puede llegar a ser un "kilian journet" de algun deporte de montaña. Me pido un autografo, jajaja


    Jooo, que pena que teneis ocupado las fechas de la transalp. Seria estupendo.

    Anna, mayo va ser un mes un "poco" movidito por aqui. El primer finde estaremos en Madrid, el 21/22 estaremos en Italia, y los dos findes intermedios queremos hacer unas rutas que tenemos pendiente. Dani, este año volveras a la Tracks Non Stop?

    ResponElimina
  5. La foto és en el Castell de Burriac. Siempre que bajamos a Vilassar visitamos este paraje estupendo!
    Bueno, pues si no nos vemos en mayo pues en junio... algun dia tendrá que ser.
    De la Tracks non-stop, cuando és? al igual me apunto hasta yo que ahora salgo cada dia en bici!
    Un abrazo wapa!!! nos vemos pronto!

    ResponElimina
  6. Siiii, animate! Es el 4 de junio. Venga, asi nos vemos allí!

    ResponElimina