diumenge, 4 de juliol del 2010

Retrobament XM.

Després de 2 anys sense participar a les duatlons d'alta muntanya, i aprofitant que aquest any en feien una a espot, doncs vam decidir amb Dani i Javi reviure aquestes curses on ens ho haviem passat tant bé!
Dormint a la camper, sentim ploure part de la nit. A les 7 el despertador ens avisa que ens hem d'anar a inscriure si volem disfrutar d'un dia de curtiment extrem. 30€, buff, camiseta, i paperots diversos, é lo que tienen las xm duatlons!

A les 9 donen el tret de sortida, btt, sortim planejant, enfilem per sender, enbús, bici al coll... per fi podem tornar a pedalar! camí, asfalt i pista amb pujada regular direcció a dalt les pistes d'Espot. Em costa agafar el ritme, em costa concentra'm amb la cursa... però per fi ho aconsegueixo, quan això passa no voldria mai per res del món que s'acabés el tram amb bici... s'hi va tant bé! però com m'he apuntat a una duatló la transició és una cosa inevitable, 1hora 6min segons el meu contaquilometres per fer els 12 km. Tram a peu, sé que és molt llarg però al principi em trobo tant bé que no puc evitar anar a foooondo i clar... la primera pujada fantàstica però ja està! jijijiji on s'ha quedat l'anneta que es guardava i no petava mai? buuufff quin pet! Això sí, el circuit del córrer maquíssim, brutal, però llarg! massa llarg per mi avui... m'adelantaven fins i tot les formiguetes!
La baixada amb btt... una cagada pasturet! amb les opcions que tenen i ens foten baixar per la pista que em pujat... què hi farem!
Finalment 3h43min... m'ha costat arribar a la meta, però ho he acoseguit després d'arrossega'm com un cuquet! 8a de la general femenina. Què fortes que estan les ties, sobretot corrent!!!

Arribo a casa, i em situo davant l'ordinador per veure les classificacions... quin trunyo! Els meus temps als diferents segments estan tots malament!!! Com pot ser això portant xip!!! No dubteu que m'he queixat enviant un correu als de ocisport, encara que sé que no servirà de res!
La meva pujada en bici va ser bona, 1h6min, 5a femenina; i no sé perque surt que vaig fer 1h12min!?!? no entenc res!!! El córrer al contrari, amb el pet que vaig fotre vaig tardar tirant a les 2h10min i mira, només em van contar 2h03min!; vamos... pa flipar! Sort que el temps final em van posar el què tocava!

3 comentaris:

  1. Jo vull poder arrosegar-me com un cuquet i disfrutar-ho tant!!!
    Felicitats pel retrobament amb les duatlons de muntanya.
    Lo dels temps....ja se sap amb la pujada del IVA els calculs dels sectors varien una mica jajaja
    Que no pari la diversió!!!

    Petons per tots

    ResponElimina
  2. Llàstma del "pet" que vas fer a la segona part del tram a peu, perque el ritme era boníssim, anaves al devant de noies que es pasen moltes hores entrenant. Així que t'has de treure l'espina ben aviat!!

    ResponElimina
  3. clarooooo... per això mateix vaig fer un pet! jejejee

    ResponElimina