divendres, 10 de maig del 2013

Canvi d'aires!

Han sigut uns dies genials que ens han fet agafar energies per rependre el dia a dia amb més ganes! Un canvi d'aires plè d'activitats, de rutes noves i de moltes rialles.

PLATJA:
Hem gaudit de la platja amb els peques. Per la Noa era la primera vegada que es trobava caminant per la sorreta fina i veient la immensitat del mar (L'estiu passat i va anar però no crec que recordi res)... realment no les tenia totes, l'aigua massa freda i això de les onades no se'n acabava de refiar i la sorreta... bé, la va provar i tot com fa amb totes les coses noves, que millor que un tastet!? Només li'n va caler un per veure que allò no era per menjar! I l'Aran... la felicitat amb persona, despullat de pèl a pèl i jugant amb les onades gelades! Quin alegria!!!



CURSES:
Diumenge 5 de maig vaig participar en una cursa de 16km per muntanya que feien a Centelles, Cingles de Centelles, un poblet d'Osona a uns 40min de Vilassar de Mar. Va ser una cursa dura, molt puja i baixa però divertida perque ens vam estar disputant la segona - tercera posició amb una altra noia. Finalment vaig quedar tercera i això em va fer una mica de ràbia!  Però contenta del temps 1h53min i anotant els meus punts febles per intentar millorar.




RUTES:
Vam patinar pels carrers de Vilassar amb el Dani, tot estrenant uns patins que vaig aconseguir a un preu ganga gràcies a l'Oriol. Quin canvi amb els patins que teina abans i què dificil patinar pels carrers del poble que tots fan baixada i tenen mil i un ressalts i altres moltes dificultats! Caiguda assegurada = estrena feta!



Finalment per despedir la setmaneta al Maresme, no podia faltar una sessió de btt pels magnifics corriols de la zona. Vam decidir descarregar-nos el track de la última Cabrilenca que s'havia disputat feia dos setmanes, segur que el recorregut estaria perfecte.

CABRILENCA'13



Vam encertar totalment, vam recorrer seders brutals, super nets i ràpids, en baixada, pujada, planejant... un bon acomiadament de la nostra estada a la costa!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada