dimarts, 23 de novembre del 2010

Tem concentrats

Dissabte, després de passar aventurilles per la zona del Piri (Perves - Pont- Carretera al túnel de Viella) amb força neu, posant i traient cadenes, arrossegant camionets i pujant a la furgo en marxa... vam posar direcció als Alps Francesos, a la zona de Tignes.
Després de 10 hores  de viatge arribem a l'apartament, cansats i amb ganes de dormir i que sigui l'endemà per començar a foquejar!
Avui ja és el 3er dia d'esquí, i el cos ja es comença a avituar a la nova rutina que li estic forçant... quin cansament! Avui he fet 1.700 m/desn. i la segona part del matí he optat per fer pujades en solitari per no estressa'm massa, la gent aquí va molt forta i em feien treure el cor per la boca, solució... al meu aire, i la veritat es que molt millor!
 El primer dia va ser genial, amb solet i bones sensacions, vistes increibles... no podiem demanar més, vam acabar l'esquiada amb 1.400m/desn. El segon dia, ens vam despertar nevant, va continuar el dia nevant i tot i així van caure 1.100m/desn... el javi i jo vam retirar abans, ja que amb els curtits que anem no en tenen mai prou i jo realment ahir estava cruixida!
Així que la cosa pinta dura, ens queden 3-4 dies (depenen si esquiem o no dissabte) d'esquí i metres i no sé pas en quin estat acabarem.
Avui de moment, igual que diumenge a la tarda, anirem una estoneta a la piscina a fer uns llargs amb molta tranquilitat...
Des d'aquí envio molts i molts petonets a l'Aran, que està a la platja amb la iaia i el padrí, passant també unes bones vacances, i pel que sé s'ho està passant genial... et trobem a faltar, sobretot perque l'any passat estavem tots 3 juntets per aquests paratges! Una abraçada bitxitoooo!!!


(penjaré fotos a l'arribar a casa que aquí costen molt de carregar!)

2 comentaris:

  1. I tens la barra de dir que esteu concentrats (títol de l'entrada)...lo que esteu és disfrutant com camells. Bandits que sou unes/uns bandits!!!!

    Que no pari la festa del pols blancs.

    ResponElimina
  2. Santi però és que per seguir el ritme d'aquesta gent m'he de concentrar moooolt i mooolt! jijiji!

    ResponElimina