dilluns, 13 de desembre del 2010

Finde Familyscout a Andorra

Aquest cap de setmana en familia han sigut uns dies per carregar piles, per valorar tot el que tenim, el que som i planejar tot el que tenim ganes de fer, però sobretot per disfrutar cada moment amb la millor companyia del món!

Divendres vam arribar a Andorra cap a les 7 de la tarda, directament vam anar al Viladomat de les escales mecàniques, sí sí, el del centre d'Andorra! es  veu que es diu Andorra2, doncs allà mateix a liar-la!!!
Mentres l'Aran ho canviava tot de lloc natres tampoc no vam ser menys i ens vam comprar ulleres, cascs i pales... aquest estiu a la platja fent castells de sorra serem els reis ;-)))
Quan ja tancaven i casi ens han de fer fora decidim buscar un lloc on sopar i dormir... doncs cap a Meritxell... aparcament super tranquil amb gronxadors i caminets... brutal!

Dissabte amb el sol i la temperatura que fa, toca esquiadeta. Aparquem la furgo al Tarter i pugem el primer tram amb funicular fins a Riba Escorxada (2100). En aquest punt tots 3 posem esquís i a provar...



Una vegada l'Aran decideix que ja n'hi ha prou de d'intentar mantindre's de peu amb aquests pals als peus, carreguem a la motxilla i a fer 400 metrets de pujada, tocant tots els pals que delimiten la pista i apretant a la mama... buuufff com pot ser que un tio amb 15 quilos a l'esquena m'arribi a fer cansar d'aquesta manera...???


Arribem a dalt, tot fent un cim, mengem, disfrutem de les vistes i baixadaaaaaaa!!!


Avui ha estat un dia molt divertit i cansat, ara només falten unes compres, encarrecs i tornar cap al nostre aparcament dormitori!

Diumenge, ens aixequem i fa una calor important, avui canviem d'activitat i toca anar a fer trineu... però sembla que això no triunfa gaire així que desem els trastos d'esquiar i anem a caminar cap al Toll Bullidor!!! 


Un camí bonic on l'Aran l'ha caminat tot i tot, ple de fulles i amb un final ple d'escales... 



Ooooohhh!!!!
Resseguim el camí que em fet a l'anada, aquesta vegada l'Aran a coll del papa o de la mama, amb canvis de ritme incorporats, però sobretot molts farts de riure!!! Aaaaiiii que ens agafa el papa!!!!!
Arribem a la furgo on ens espera un bon dinar que vam cuinar ahir a la nit... mmmmm!!!
Ara dormideta fins a Tremp... quin cap de setmana més xulo!

1 comentari:

  1. Aquest nen és un Crack!!! i la family també.
    Que bé que heu après a viure, FELICITATS!!!

    ResponElimina