dimarts, 28 de desembre del 2010

Marató de Festes

Dies plens de celebracions, l'aniversari de l'Aran, Cagar el Tió, Nadal, Sant Esteve, Cucaliu (parc infantil a Tremp), Sants Innocents,... i tot això sense haver d'anar al cole... si és que les festes de Nadal són un xollo!!! A l'Aran el tenim al·lucinant!
El dia 24 de desembre vam celebrar el seu aniversari, 2 anyets, amb sopar, pastís i regals! Ens ho vam passar tots molt bé i més veient la cara que feia quan obria cada regal, quan bufava les espelmes del pastís, quan cantàvem tots la cançó d’aniversari feliç... quin peque més guapo!!! i és que no puc evitar que em caigui la baba quan parlo d'ell, quan el miro i el veig tant feliç... quins sentiments més brutals que m’ha fet despertar aquest marrec! Aquella mateixa nit,amb els regals oberts i la panxa plena  decidim fer cagar la tronca tot aprofitant que teníem a tota la família reunida, "va Aran que la Tronca ja s’ha escalfat prou aquests dies al costat del foc, a veure si li fem cagar algun regalet", algun??? quina bestialitat, sort que vaig posar la condició que tenien que ser tonteries perquè potser n’hi havia 30 de cosetes... l'Aran ja no sabia on mirar, estava totalment flipat amb tant de regal, el troncot tapat amb la manta no deixava de cagar torrons, caramels i petites tonteries... no té fre això!? Doncs vam decidir posar-li... hi han moltes cosetes que ja  no les vam treure de l’amagatall, ja les portaran els reis mags ,perquè estàvem arribant al punt de indiferència davant de tant paper d’embolicar... quina bogeria!!! Pobret si és que ja té raó molta gent que néixer el dia 24 és una putada! m’ho hauré de plantejar de cara a un altre peque!

Però aquí no s’acaba tot, que va! aquesta setmana Cucaliu cada tarda, amb castells inflables, joguines que no tenim a casa, molts nens bons i altres no tant, i sobretot molts i molts virus per posar l’organisme a prova... si superem això aquesta setmana, incluint la despenjada del ninot dels Sants Innocents avui a les 7 de la tarda a una temperatura de 0 o amb una mica de sort 2 o 3 graus, podrem anar el divendres a la festa de Fi d'Any infantil... que per cert és molt xula! amb lacasitos enlloc de raïm! Recomanat totalment!!!
Així que si superem aquest final d'any que tenim súper súper enfeinat, ens podem plantejar un inici del 2011 amb la mateixa o més energia... ja que queda anar a veure el patge real, als reis mags, ah! i hem de baixar a Bcn a visitar la família, que aquest any al passar el Nadal a Tremp tenim pendent moltes abraçades per la capital, clar! i segur que cau algun que altre regalet...(inevitable!) la meva pregunta seria, com podem educar als nens envers aquest consumisme compulsiu i desmesurat?! no trobo resposta!
I aquesta és la súper marató de festes, sense esquí de muntanya, sense bici, sense córrer però amb un cansament evident, una acumulació d’activitats i exercicis nous que quan arriben les 10 de la nit a casa, estem destrossats!

El papa i la mama volem que les festes de Nadal no durin tant! ens hem canviat de bàndol... som uns traïdors!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada