dimarts, 21 de desembre del 2010

Venem la Camper Globecar Family Scout L

Una vegada que ja sabem que lo nostre és aquest món de l'autocaravaning, tenim ganes d'ampliar i provar una cosa més específica i amplia... una sra. autocaravana!
I per anar a més sempre has de deixar coses pel camí, en aquest cas la super Camper Globecar Familyscout L.
Nosaltres hem estat i estem molt contents amb aquest vehicle, tal com va de motor i tal com és l'aprofitament del camper, només dir que hi ha 4 places de viatge i 5 de nit. El perque de posar-la a la venta... apart de que com tots ja sabeu a casa nostra els cotxes no duren més de 3 anys... cul inquiet del Dani que li agrada anar canviant, pensem que volem una cosa més amplia, un vehicle més llarg i específic per anar al què es va... tenim demostrat que al tenir un altre cotxe la camper només l'agafem per marxar a dormir fora.
Així que feta la introducció passo a especificar el producte:


Camper de 4 plazas para viajar y 5 para dormir. Matriculacion en abril 2007.38.000kms a fecha de Diciembre 2010. Instalación Propano con 2 botellas, Caldera calefacción y agua caliente Thruma. Baño con ducha independiente, con posibilidad de ducha exterior. Cama Abatible sobre cabina, Mosquiteras y oscurecedores en las ventanas. Escalón eléctrico. Aire acondicionado en cabina. 110l. Aguas limpias y 110 sucias. Portabicicletas 2 bicis. Toldo Fiamma 45. Claraboyas con gran luminosidad. Vehículo: Renault Master Motor 2.5 dci 120Cv. Longitud 5,95mts.
35.800€
Fotos interiors:







Si esteu interessats també us podeu posar amb contacte amb Dani al 626 90 99 48 o danielterrisse@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada