dijous, 23 d’octubre del 2008

Activitats d'aquests últims dies...

Com ara últimament no us explico res, us fare un resum de les activitats d'aquestes ultimes jornades:
L'activitat principal d'aquestos dies ha estat les llargues caminades que hem fet amb l'Anna, visitant nombrosos castells i ermites de les nostres terres.
Despres tambè hem assistit a les classes pre-part. Les hem trobat moooolt interessants, es de les poques classes que el temps em passa volant. No hi ha res com estar motivat per aprendre el que t'expliquen! Llàstima que em motivin tan poques assignatures universitaries... Jjejje
Com no, Btt de jabalins, que feia molts dies que no tocava la Orange (bici gorda). Amb el Pasta hem fet nombrosos descensos pels Pallars i l'Alt Aran. Fent algun descobriment que altre i disfrutant de les baixades per senders perduts.
Visita llampec al meu amic i parella de curses d'esqui de muntanya (Jordi Serra) al refugi de Goriz que és on treballa actualment. Disfrutant al màxim de la vall d'Ordesa i Mont perdut, trobant-me la meva primera flor de neu (Edelweiss), coronant uns 4 tresmils en 2 dies i fotent-li canya al sobrat del J.M. Vendrell.
Nombroses escalades a vies emblemàtiques de les parets de Terradets i Collegats amb la companyia del Furi del Barri i de Zapater.
Btt de llarga distancia amb la Pedals d'Occitania. Vam fer el recorregut amb dos dies per paratges increibles del Pirineu francès. Fent diariament uns 100kms i quasi 3000mts/d una bona part d'ells per corriols envoltats de faigedes, castanyers i avellaners. Amb la companyia del Xavi Zapater i dos amics seus i ara meus que son l'Aleix i el Marc. Dos maquines del Btt!!
Tambè una mica de bricolatge per casa preparant l'habitació de l'Aran.
I com no Cuidant i Estimant més que mai a l'Anna que esta guapíssima en aquesta etapa tant bonica de les nostres vides!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada