dissabte, 1 de novembre del 2008

Fa 2 mesos no tenia ni idea de què era ni com funcionava això, Facebook? Sí, em va dir la Mònica, és una xarxa social per poder connectar-te amb els amics d’ara i retrobar velles amistats... aaaaahh! Vaig pensar, s’haurà de mirar!
Al principi em va costar trobar el funcionament, perfil, mur, fotos, amics... però poc a poc vas introduint tot el què et demana, busques amics, trobes amics, amics que... osti! he trobat amics que potser fa més de 10 anys que no veig, amics que sense aquesta eina no hagués pogut retrobar ja que quan ens vam acomiadar no hi havia ni mòbils, ni correus electrònics ni res de res de tot això! I saber d’aquesta gent m’ha fet molta il·lusió! Alguns estan casats, altres viuen a l’estranger, ... quines coses!
Això del Facebook està de moda i rara és la persona que no hi és inscrita, així que ja sabeu, si voleu estar a la moda i retrobar amiguets de joventut pel facebook quasi segur que els trobareu!
http://www.facebook.com/login.php
L’altre dia a les noticies però van dir que s’ha de vigilar, ja tant al Facebook com als blocs personals, ja que hi ha gent que fa servir imatges d’aquets llocs amb finalitats diverses... quin mal rollo! Així que des d’aquí recomano que si us inscriviu al facebook i pengeu imatges agafeu l’opció de què només ho puguin veure els amics! Igual que és millor no dir si es marxa o no de vacances, fer-ho quan ja hem tornat... els lladres estan a tot arreu! També van comentar que quan una empresa contracta al seu personal, una cosa habitual és buscar si té bloc o facebook i mirar la vida que té o què porta, una passada! No ens podem escapar de res! És com el mòbil, eina que fins un punt et dóna llibertat però per altra part et lliga a estar localitzable en tot moment, val la pena?

1 comentari:

  1. Ei aixo del facebook ja fa un temps que en sentia parlar , inclus abans de fer-me el blog , vaig pensar en fer-ho al facebook.Hi tinc companys que hi son.Totes aquestes eines son un gran invent , el problema es que sempre hi ha algú que no en fa l'us correcte.

    ResponElimina