dissabte, 8 de novembre del 2008

Primer contacte amb la neu

Tothom diu que hi ha molta neu al Piri, els més fanàtics ja porten desnivells importants amb pells, així que, després de la nova adquisició del Suzuki Jimny per part nostra, hem decidit fer un dia complert: Anar a provar el Jimny per la neu + gaudir-ne sobre unes raquetes.
Dissabte a les 9 hem sortit de casa sota un dia ennuvolat amb fines gotes que no ens animaven gaire, tot i així, teniem tantes ganes de sortir a fer monte i tocar neu que això no ha privat que a les 10 comencessim a pujar amb el Jimny per la pista de Filià.
3 al cotxe + esquís + raquetes + pals + botes + motxilles... no s'hi cap! I es que realment el Jimny és un cotxe petit petit, un juguet que puja per tot arreu i que n'estem molt i molt contents, però hi ha una cosa urgent... necessitem un portaesquís!
Hem pogut arribar fins la cabana de Filià, on hem aparcat, ens hem calçat i ens hem despedit.


A partir d'aquí l'aventura a sigut sola... m'ho he passat genial! xino-xano he fet el tomb a la vall de Filià amb tot l'equipament necessari: abric, menjar, càmara de fotos, prismàtics... no m'ha faltat res! la pena és que no he vist cap animaló... bé, pujant amb el cotxe un cabirolet!!!
M'he quedat impressionada de la neu que hi ha a la zona, un tou important! Ara sí, fa una caloreta que com continui així poc durarà! estava degelant a tooope!


El tomet l'he fet tranquilament, anant parant, menjant i fent fotos, i just quan ja tornava cap al cotxe també arribaven els esquiadors de fer el pic de Filià... així que perfecte, començant i acabant junts!

2 comentaris:

  1. Eoooooo! Ja ens podriem quedar a viure a la cabana de Filià.. Allo es the Paradise. Llàstima de les p.. pilones que han plantat.
    Repetirem aviat!!!

    ResponElimina
  2. Hola!!!
    Diumenge vaig veure al Jimny i al boig-terriBBle que el condueix i no voldria estar jo pel mig quan condueix.
    Que sapiguis que em fas molta enveja de anar a trepitja neu.

    Cuida't Anneta

    ResponElimina