dimarts, 17 d’agost del 2010

Ferrata i Caminada en familia

FERRATA OLMO SOLER
Cada estiu, quan mon pare té vacances, acostumem a fer alguna sortideta, caminar o via ferrata; l'any passat vam anar a caminar per la zona de la Vall Fosca, així que aquest any tocava recuperar les vies ferrates... des que tinc a l'Aran no n'haviem fet cap.

Així que divendres 13 d'agost, decidim agafar el cotxe i cap a Corçà, a fer la via ferrata Olmo Soler, una via fàcil i curteta per introduïr al peke de casa al món dels arnesos, mosquetons i parets verticals.
L'experiència molt xula, ho repetirem aviat, ja estem mirant altres ferrates per fer amb l'Aran.



CAMINADA PER LA VALL DE FILIÀ
Avui, ha sigut un altre dia que ens ho hem passat genial tots 3 junts; amb el jimny hem pujat xino xano fins la cabana de Filià i allà ha començat la diversió! Primer el peke pujant caminant, després a l'esquena del papa, després amb la mama (com pesa ja!) tot arribant a un petit cim i finalment baixant com una fletxa! l'haviem de parar!!!

Un matí molt divertit plè de fotos, cançons, tonteries i somriures... que bonics que són aquests moments!!!



1 comentari:

  1. Que bé que us ho monteu!!!
    Enlloc de la family feliç us tindre que canviar el nom per family feliç i forta com el vinagre....entre els pares arrossegant l'Aran al estil sherpa i el petit caminant en alçada...ufff vaya besties.
    Salut que la resta ja ho teniu

    ResponElimina